Vajna Timi kiverte. A biztosítékot

Vajnáné a férjével ellentétben gyorsan öregszik: ki gondolná, hogy már 7 éve van együtt Andrissal, akin persze ez mit sem látszik meg sem már egy ideje. A fiatalos asszonyka házassági évfordulójuk kapcsán posztolta ki, hogy még mindig egy álomharmónia a házasságuk, szeretik egymást nagyon s Timi nem a pénzért, nem, nem – soha.

„7 éve együtt és már 3. éve házasok: elérkeztünk a kritikus vízválasztó 7. évhez, amelyről azt mondják, ha a párok a 7. évben nem mennek szét, akkor örökre együtt maradnak. Mi megszegjük a ’szabályokat’, mert mindennél jobban szeretjük egymást.

Én hiszek a karmában, hogy valamiért pont akkor találkoznunk kellett és belecsöppentünk egymás életébe. Tudom a korkülönbség…., de higgyétek el, hogy a belső harmónia, az egymás iránti tisztelet és szeretet nagyon fontos. Másrészt mindenki megöregszik, de a lélek ugyanolyan marad. Harmadrészt pedig sokszor bántanak a pénz miatt. Nos, mindenkinél van gazdagabb és fiatalabb. Volt módomban találkozni sokkal gazdagabb emberekkel, de az a lényeg, hogy hogy érzed magad a másikkal és mennyire érzed a másik felednek.”

Én sírok. Ez olyan szép, mint az élet.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!