Jakab visszaszólt a parizeres posztja miatt prolizó fideszeseknek

Forrás: Jakab Péter / Facebook

A Jobbik elnöke tegnap Facebook-oldalán osztotta meg, hogy gyerekkori kedvenc ízei közé tartozik a parizer.

A képviselő szerint posztja visszhangot keltett a Fidesz-médiában, többen állítása szerint leprolizták őt. Ennek kapcsán most egy újabb posztban azt üzente: “A kormánypárti firkászok szerint ez azt mutatja, hogy proli vagyok. Ezek szerint azt még nem is látták ezek a kis ínyencek, mit esznek azok, akiknek parizerre sem futja, vagy mondjuk egy átlag magyar kórházban várják a felépülést margarinos kenyérrel párizsi nélkül. Pedig talán hasznos lenne megismerkedni a jachtos, drogos partik után a magyar valósággal is.”

Hozzátette:

“Úgyhogy kedves kaviárzabáló elkényeztetetett fideszes úrigyerekek, kicsit több szerénységet, ha már a kormányotok a magyarok többségétől épp ezt várja el a húsospultnál.”

Bár Jakab nagy valószínűséggel imidzsépítés céljából írta a posztot (persze attól még szeretheti a parizert, és nem lesz “proli”), sokaknak így is elnyerte a tetszését, rövid időn belül többen lájkolták (főleg a tegnapival együtt, ami már 25 ezer lájk felett jár), mint Orbán két nappal ezelőtti böjtölős-almaevős posztját (ami 17 ezernél).

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!