Marakodnak a koncon – egymásnak estek a “Pesti Srácok”

A jobboldali médiába ma jórészt nem a tehetség és a teljesítmény a beugró… olyan emberek kapnak státuszt, akik végzettségük szerint és/vagy teljesítményükben nem felelnek meg a legalapvetőbb elvárásoknak sem. Végzettség, tehetség, és valós teljesítmény nélküli emberek! Nem tudnak a saját anyanyelvükön írni, de még beszélni sem, csupán a dörgölőzéshez értenek.” – ezt bizony nem mi írjuk, hanem egy olyan újságíró, aki belülről látja a rothadó propaganda rendszert.

“Sokak számára kifizetődő mímelni a keresztény erkölcsöt, és rád ez különösen igaz, kedves Gergő!”

írja Huth Gergelynek, a Pesti Srácok főszerkesztőjének kiábrándultságában Polgári Szilvia, a CÖF-höz köthető Polgár Portál újságírója az interneten, nyílt levelében.

Csak hogy alátámassza a tényt, azt írja: “Ha például csak egyetlen cikket találnék a Pesti Srácokon, amely nem tartalmaz helyesírási (hogy a stilisztikát ne emeljük be) hibát, már boldog lennék!”

A botrányos levelezés, mely most kiderül, pusztán 100 ezer forint ki nem fizetéséből kerekedett ki, ami jelzi,mennyire kicsinyes, és pitiáner ebben is a fideszes világ, ha nem egy olyan emberről van szó, aki képes csontig benyalni a főnökének. Polgári nem kapta meg a neki beígért fizetést, bár az állítólag rendelkezésükre állt. Az egész levél egy borzasztó világba ad egy kis bepillantást, nem hiába tűnt el az internetről, bár itt még megtalálják.

Érdemes elolvasni, ha érdekli Önöket, hogyan leveleznek egymás között a kereszténydemokrácia hívei!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!