Minden rendben a BKK/BKV-nál csak a buszvezetők és az utasok fulladnak meg a kánikulában

Tarlós, a Legényagáton - próbálja ki az 1-es villamost

Tarlós millió aranyköpéseinek egyike volt a közelmúltban, hogy minek a metróba klíma, amikor nem süt le a nap – apádf@szátdíj 1. helyezett -. Meg a börtön ablakába se’, ezt csak úgy figyelmeztetésképpen tennénk hozzá….

Kedves Pista, a buszokba viszont besüt, cseszed és hullanak az emberek pedig nem is a metróról van szó, a buszok a föld felett járnak, ha esetleg ez nem lenne világos, méghozzá a kinti negyven fok a zsúfolt összezártságban lehet ötven is, ja nem mellékesen a szolgálati autód klímás..?

Nos akkor közölnénk a tisztelt főpolgármester úrral mi, akik nem klímás szolgálati kocsival közlekedünk Budapesten, hogy a kánikulára való tekintettel rendkívüli intézkedést, akár a menetrend időszakos felfüggesztését is kéri a BKV és a Volánbusz vezetésétől egy közlekedési szakszervezet. Amennyiben a körülmények nem változnak, a szakszervezet a munkavédelmi hatósághoz fordul.

Az Egységes Közlekedési Szakszervezet levelében emlékezteti mindkét cég vezetőjét arra, hogy ebben a rendkívüli kánikulában nem a mindenáron való pontos szolgáltatás, hanem az emberek – a sofőrök és az utasok – biztonsága a legfontosabb. Emberfeletti koncentrációt igényel, hogy egyes járatokon embertelen körülmények között, például a tűző napon álló buszban ülve kell várakozniuk a következő fordulójukra a járművezetőknek úgy, hogy még szociális helyiség sincs a közelben.

De még egy vizes vb sem.

Mi, utasok, konkrétan követeljük, hogy villámgyorsan növeljék a klimatizálást a járműveken vagy legalább Tarlóst zárják be egy lezárt ablakú villamoskocsiba s 12 órát utaztassák menetrend szerint az Árpád-hídon. Kiállunk a megállóba fagyit nyalni és integetni Pistának, jó lesz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!