Németh (Pacal) Szilárd annyira pitiáner volt egy étteremben, hogy azóta is rajta röhögnek!

Egy szál klottgatyában suttyóskodott a Fidesz alelnöke!

Pofátlansági rekordot állított fel Németh Szilárd egy étteremben. A Fidesz alelnöke a keresztfiának szervezett ünnepséget a Duna Garden nevű pesterzsébeti hotelben, ám

a rezsibiztos nem fizette ki az éttermi számlát!

Ezt Märtz József tulajdonos mondta el a Csepel.info portálnak a Magyar Narancs értesülése szerint. A férfi így emlékszik vissza a pár éve történtekre: „Amikor Németh Szilárd keresztapa lett, szólt, hogy nálam tartja a fogadást. Ez volt az ajándéka. Egy klottgatyában, pólóban meg bocskorban jelent meg, ami illetlenség volt. Szürreális látvány volt az öltönyös vendégek között. Aztán közölte a fogadás végén, hogy »Majd visszajövök«. Nem jött vissza.”

Németh Szilárd 182 ezer forinttal maradt adós. A kifizetetlen számla kikerült az étterem falára, ezzel a szöveggel: „Így spórol a rezsibiztos, Németh Szilárd!” A tulaj szerint a vendégek „röhögőgörcsöt kapnak”, amikor meglátják.

A kifizetetlen számla ügyét Märtz József megemlítette Németh keresztfia apjának is, akitől azt a választ kapta, hogy „ez a Szilárd dolga.” Most már erősen kétli, hogy megkapja a pénzét, de azt mondja, ha ez megtörténik, leveszi a falról a számlát, és ha kell, odaadja Némethnek. Peren nem gondolkodik, mert az ügyvédi költség több lenne, mint maga a számla, illetve berángatnák a személyzetet tanúskodni, amit nem szeretne – és amúgy is a számla jobban néz ki így a falon.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!