Nagyon beégette Szijjártót egy magyar: egy luxusüzletben állt a miniszter elé!

Ezért félnek a fideszes politikusok itthon vásárolni!

Hiába bujkálnak a nép elől a fideszes politikusok, az egyre növekvő ellenszenv a legváratlanabb helyzetekben is utoléri őket. Ez történt Szijjártó Péterrel is, akit a hvg.hu egyik olvasója fedezett felaz 1848-as forradalom ünnepének másnapján az osztrák fővárosban.

A külügyminiszter a családjával sétált Bécsben. Dzudzsák Balázs most valamiért nem volt velük.

A portál olvasója le is fotózta Szijjártót, aki a képen háttal, szőke felesége mellett, gyerekével az oldalán látható. A képet IDE KATTINTVA nézhetik meg. A fotó elkészülése után a Szijjártó-család egy olasz luxusmárkának, a Monclernek az üzletébe tért be, ahol

az olvasó megkérdezte a minisztert, hogy nem fél-e a migránsok támadásától. Szijjártó erre mosolyogva azt felelte: „Nem, minden rendben van.”

A provokatív kérdés váratlanul érhette a magyar külügyminisztert, aki az elmúlt hetekben arról beszélt, hogy „felfegyverzett migránsok veszélyeztetik Európát” és kijelentette: „ha nem tudjuk meggátolni az illegális migránsok Európába jutását, akkor el fogjuk veszíteni Európát.” Emlékezhetünk, hogy a bécsi bevándorlókkal Lázár János riogatott még 2018-ban egy videójában. Úgy látszik magánemberként, Szijjártó már nem ennyire borúlátó a migránsokkal kapcsolatban, és a luxusholmik vásárlása közben a nyugati életmód állítólagos hanyatlásával sem törődik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!