Azahriah szerint Orbán Viktor TikTok oldalán gyanús dolog történt

A zenész Varga Judit volt férjéről is beszélt!

Érdekes dolgokat mondott Azahriah a Jólvanezígy podcast legutóbbi adásában. A zenész szerint gyanús, hogy Orbán Viktor TikTok-oldaláról eltűnt róla szóló videó – bár azt nem tudta megmondani, hogy ez a kegyelmi botrány miatt szervezett tüntetés után történt, vagy még előtte. Ezzel kapcsolatban

Azahriah kijelentette: „Gyanús. Van benne egy rossz szájíz, hogy akkor mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy azt az elején gondoltuk.”

A zenész úgy vélekedett, hogy a köztévé úgy kezelte a youtuberek által szervezett tüntetést, mintha az egy ellenzéki megmozdulás lett volna. Arról például egy szó sem esett, hogy becslések szerint 150 ezren tüntettek. Azahriah szerint a közmédia kétféleképp tálalja ezeket az ügyeket. Vagy úgy, hogy „semmilyen jelentősége nincsen, vagy nagyon veszélyes. Ebben az esetben jobb volt azt mondani, hogy kevesebben voltak, mert az távolabb áll az igazságtól, és az mindig hasznosabb”. A zenész Varga Judit volt férjéről is beszélt, amikor azt mondta:

a többi fideszes egyelőre csak gratulál Magyar Péternek a kiállásáért vissza nem kereshető sms-ben.

Azahriah szerint a párttársak közül is sokan ugyanígy gondolkodnak, csak nem elég tökösek, hogy kiálljanak. Magyar Péter nyilatkozatairól pedig kissé szkeptikusan az volt a véleménye: „Lehet, hogy kettő interjú, aztán olyan lesz, mint a tüntetés: volt-nincs, és semmi következménye nem lesz.” A podcast-ben az is elhangzott Varga Judit volt férjével kapcsolatban, hogy „jön, hogy elkezd politizálni, de miért bízzak abban, hogy nem egy sokadik NER által újabb bevetett dolog lesz.” A videót teljes terjedelmében IDE KATTINTVA lehet megnézni.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!