Rendkívüli hír – Tettlegességig fajult a vita a józsefvárosi képviselő-testületi ülésen!

Forrás: jozsefvarosujsag.hu

Ma tartották az idei év utolsó képviselő-testületi ülését Józsefvárosban, ahol Egry Attila fideszes képviselőnél elpattant valami, és nekirontott egy Momentumos képviselőnek!

Az ülés napirendi pontjait is nehezen szavazták csak meg, így várható volt, hogy paprikás hangulatúra fog sikeredni az ülés, azonban mikor Egry meglátta, hogy Szarvas Koppány Bendegúz momentumos képviselő felvételt készít,

felpattant a helyéről és nekirontott az ellenzéki politikusnak.

A fideszes képviselő erőteljesen felszólította Szarvast, hogy hagyja abba a videózást, majd megpróbálta kicsavarni a telefont a momentumos képviselő kezéből, aminek következtében Egry ujja meg is sérült.

A hangos vita és dulakodás miatt Pikó András polgármester és levezetőelnök tízperces szünetet rendelt el, és felszólította a feleket, hogy próbáljanak meg lehiggadni.

A jozsefvarosujsag.hu szerint azonban a folytatás sem sikerült sokkal jobban, ugyanis a fideszes képviselők folyamatos bekiabálásokkal zavarták az ülést, ami miatt a polgármesternek újabb szünetet kellett elrendelnie!
A második szünetet követően a kormánypárti képviselők bejelentették, hogy elhagyják az ülést, ha nem áll vissza a „demokratikus rend” – így értékelték azt, hogy Pikó András a bekiabálásokat azzal szankcionálta, hogy megvonta tőlük a szót, és nem hagyta, hogy az ügyrendi hozzászólásokat a fideszes képviselők napirend előttiként fejtsék ki politikai álláspontjukat előadva.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!