Brutálisan megalázták Orbán Viktort – Az ország szégyene, ahogy viselkedett!

A máskor mindenért megsértődő fideszesek most mélyen hallgatnak!

Felmosták a padlót Orbán Viktorral az oroszok. Olyan videót tett közzé Orbán és Putyin pekingi találkozójáról a Kreml, amin az látható, hogy miközben az orosz elnök beszélt,

a magyar miniszterelnök úgy viselkedett, mint aki nem normális! Kényszeresen izgett-mozgott, láthatóan képtelen volt egy helyben maradni!

Mindez úgy került nyilvánosságra, hogy az eseményről az orosz állami hírügynökség, a RIA Novosztyi közölt egy rövid videót. A kétperces felvételen Orbán annyira kínosan viselkedik, hogy az Rácz András Oroszország-szakértőnek is feltűnt. Rácz a Facebookon közzé is tette:

az orosz vezetés ezzel a videóval szándékosan megalázta Orbán Viktort! Íme a felvétel:

Az Oroszország szakértő azt írja: „Semmi sem kényszerítette az orosz vezetést, hogy pont ezt a felvételt közöljék. Mégis ezt választották, látványosan megalázva ezzel a magyar miniszterelnököt.” A szakértő szerint „az oroszok direkt meg akarták mutatni mind a hazai közönség, mind a külvilág számára, hogy ebben a viszonyban Moszkva a domináns fél, míg a magyar miniszterelnök egyértelműen alárendelt szerepben van.” A szakértő szerint az, hogy a máskor kifejezetten harcos, hangoskodó, a konfliktusokat örömmel (esetenként szükségtelenül is) felvállaló magyar diplomácia ezúttal hallgat, túl sok jót nem vetít előre…

Azt pedig már mi mondjuk:

óriási szégyen, hogy egy ilyen megalázkodó, betegesen viselkedő ember képviseli Magyarországot!

Vajon mit szólnak ehhez az Orbán nevét skandáló hívek? Hol vannak azok, akik bátor „utcai harcosként” néznek a magyar miniszterelnökre? Nekik nem ég az arcuk, ha egy ilyen megalázó felvételt látnak a vezetőjükről?

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!