Orbánék nyomorgettókat hoznak az akkugyárakkal! Itt a videós leleplezés!

A Fidesz megcsinálja azt, amivel az ellenzéket vádolja! Ezt mindenkinek látnia kell!

A Fidesz-kormány régi trükkje, hogy ők maguk hajtják végre azt, amivel másokat gyanúsítanak. Emlékezhetünk: a 2022-es választás előtt adóemeléssel, a rezsicsökkentés eltörlésével és brutális áremelésekkel vádolták az ellenzéket, mostanra pedig kiderült, hogy mindezt ők maguk váltották valóra. Most is ugyanezt csinálják:

Orbánék pont olyan nyomorgettókat hoznak az akkugyárakkal, mint amikkel most riogatnak! És erre cáfolhatatlan videós bizonyíték van!

Százezres megosztással terjed a Facebookon egy 2023. július 20-án készült videó, amelyet a Németországban már működő kínai CATL akkumulátorgyárról rögzített egy áruszállító kamionos. A sofőr a csaknem hatperces felvételen elmondja, hogy már lerakodott, de bent nem lehet kamerázni, ezért csak a kerítésen kívülről mutatja meg a döbbenetes látványt:

a kínai akkugyár területén konténeres nyomorgettókba zsúfolva laknak a külföldi vendégmunkások! Itt a felvétel, nézzék meg:

.

Ne legyenek kétségeink, a Debrecenbe tervezett CATL-gyárban és a többi akkumulátorgyár mellett is ugyanez lesz. A felvételen jól látszik, hogy valóságos nyomorváros épült fel konténerekből, ahol a filippínó és más, szegényebb országokból érkezett vendégmunkások laknak. Egy hónapja derült ki, mi is megírtuk, hogy

az Orbán-kormány a Fülöp-szigetekről tízezer munkást hoz be az év végéig, akiket az ottani televízióban toboroznak!

A Fidesz-kormány pontosan tudja, hogy a veszélyes anyagokat feldolgozó akkumulátorgyárakban nem sok magyarra számíthatnak. A közösségi oldalra felkerült videóban is látszik, hogy csak a kínai CATL gyár mellett vannak nyomorúságos lakókonténerek. A szegény országokból jövő munkásoknak ugyanis ez is megfelel.

Debrecenben is ugyanilyen konténeres gettók fognak épülni, ahogy az a videón is látható!

A Fidesz-kormány persze már erre is felkészült: Orbánék majd azt fogják mondani, hogy nekik semmi beleszólásuk nincs abba, hogy egy beruházó a saját gyára területén mit csinál. A kommunikációjuk pedig azt fogja sulykolni, hogy a vendégmunkások micsoda vásárlóerőt jelentenek a környékbeli üzleteknek. Ebből persze semmi nem igaz, hiszen a konténergettóban lakó szegény filippínók inkább hazaküldik a keresetüket a családjuknak.

Nem véletlenül mondta a leleplező videót készítő kamionos: „ez rabszolgatartás!”

Orbánék persze most még az ellenzéket vádolják, de egy év múlva már állni fognak azok sok tízezres konténeres nyomorgettók, amiket a Fidesz-kormány hozott Magyarországra az akkumulátorgyárakkal.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!