Kis Grófo és Győzike, figyelem! Egy médiaceleb szerint belülről rohad a Fidesz, ezért szívják fel a csíkokat!

Fotó: Népszava

Tőle aztán ezt senki sem várta!

Nem minden médiacelebet sikerült kilóra megvennie a Fidesznek. Most például egy olyan ismert személy rongyolt bele Orbánékba, akitől ezt senki sem várta. Szabó Gábor, ismertebb nevén Pumped Gabo a Telexnek adott nagyinterjút a Balaton Sound után és többek között a politikáról is beszélt. Kijelentette:

szerinte „a Fidesz és a kereszténység nem találkozik.”

A médiaceleb mindezt azt követően mondta, miután kifejtette, mennyire kihasználta őt a média, és hogy az évek során már nagyon megváltozott. Szerinte az országot irányító hatalom birtokosai mindent maguknak akarnak, bekebeleznek.

Pumped Gabo a Fideszről szó szerint ezt mondta: „Belülről rohad az is amúgy, kiderül, hogy bekokainozva leugrálnak az ereszcsatornáról meg a Borkai-ügy is.

Az a baj a Fidesszel, hogy ők is azt érzik, hogy ez nem jó, azért szívják fel a csíkokat. Már arra is gondoltam, hogy beállok a Fideszbe, Orbán spanja leszek, és mondom neki, hogy csináljon inkább jó dolgokat.”

A médiaceleb úgy véli, a kormányoknak nem érdekük, hogy az emberek boldogok legyenek. Ezt kifejtve így fogalamazott:

„ha boldog vagy, akkor nem félsz semmitől és nincs szükséged rá, hogy megvédjen a kormány.

Viszont amikor félsz és el vagy szeparálva, akkor várod, hogy valaki megmentsen. Akkor jelenik meg a kormány, mint megmentő. Az Orbán is ezt csinálja.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!