Botrány az Országházban – Sarokba szorította a miniszterelnököt az ellenzéki képviselő!

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Elképesztő jelenet játszódott le az Országház folyosóján, amikor Hadházy Ákos odalépett Orbán Viktorhoz és megkérdezte tőle, ki adott utasítást arra, hogy Egyiptomból hazafelé jövet kitegye őt és feleségét Olaszországban.

A kérdés láthatóan váratlanul érte Orbánt, ugyanis most nem tudta papírcetliből felolvasni az előre leírt választ,

helyette percekig csak zavartan, félkegyelmű módjára röhögcsélt.

Válaszadás helyett – a kínos röhögcsélés mellett – kocsmai stílusú személyeskedésre futotta a miniszterelnöktől, illetve az őt körülvevő pribékek is hasonló stílusú megjegyzésekkel támadták Hadházyt, amiért az fel mert tenni egy, a választókat is foglalkoztató kérdést.

Az ellenzéki politikus bejegyzésében kiemeli, hogy Orbán őt “szőrét hullató, rossz vidéki rókának” tartja, majd hozzáteszi, hogy valószínűleg vidéki parasztot akart mondani a miniszterelnök, “csak azt nem találta volna helyénvalónak annyi művidéki sonkafőzős és pálinkázós videó után”.

“Ez a kiszólása lebuktatta, valójában mennyire lenézi a vidéki embereket” – teszi hozzá Hadházy, aki az Országház folyosóján lezajlott jelenet felvételét is megosztotta:

Az ellenzéki politikus egyébként már feljelentést is tett, amiért a kormányfő magáncélra használta a honvédségi gépet (Egyiptomból – ahol hivatalos látogatást tett – nem Budapestre repült vissza, hanem “kitetette” magát és feleségét Olaszországban). Ez az 1000 kilométeres kitérő körülbelül 3-4 millió forintjába került az adófizetőknek, ami klasszikus esete a hűtlen kezelésnek. Az ügyészség mondvacsinált okokkal utasította el a nyomozást, azonban a bíróság mégis arra kötelezte június közepén, hogy indítsanak vizsgálatot.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!