Pofára esett az álmatlanul szorongó Kárász Róbert!

Fotó: Facebook

Hiába próbálta sajnáltatni magát a fideszes médiaceleb, most fizetnie kell!

Fizetnie kell Kárász Róbertnek a perköltségeket, miután hiába perelte a 24.hu kiadóját, a Central Médiacsoportot – írta meg a hírportál. Az ATV korábbi műsorvezetője – aki ma már az állami média kreatív igazgatója – azért indított pereket, mert a portál megírta:

Kárász jótékonysági alapítványán keresztül a saját cégébe, a Gap Média Kft.-be folytak azok a milliós közpénzek, amik a Magyar Nemzeti Bank alapítványától érkeztek!

A már nyíltan fideszes egykori műsorvezető előbb a 24.hu újságíróját fogta büntetőperbe, majd amikor azt elbukta, a „jó hírneve megsértése” miatt polgári pert indított a portál kiadója ellen. Kárász többek között azért kérte, hogy a bíróság ítéljen meg neki kétmillió forint sérelemdíjat, mert megjelent: a karitatív célra érkező pénzt egy kisebb tévéstúdió berendezésére költötték. Többek között

Kárász azzal érvelt: a cikk miatt szorongásos tünetei lettek és már aludni sem tud rendesen.

Ennek ellenére a Fővárosi Törvényszék jogerősen alaptalannak minősítette és elutasította Kárász Róbert keresetét, mivel – mint azt meg is indokolták – a cikkben nem szerepelnek valótlan tényállítások, sem pedig hamis színben feltüntetett valós tények. Ráadásul az ítéletben kitér arra is, hogy maga a jótékonysági alapítvány ismerte el a saját honlapján egy nyilatkozatban, hogy közpénzmilliókból Kárász valóban egy tévéstúdiót rendezett be.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!