Odaégett a bélszín? Kihűlt a jacuzzi? Rejtély, mitől lett depressziós egy fideszes politikus szilveszter éjjel!

Fotó: Instagram

Nincs is szomorúbb látvány, mint egy luxus wellnessközpontban búsongó, állami milliárdokkal kitömött házaspár.

Van olyan fideszes politikus, akit már a pénz sem boldogít. Lezsák Sándor, a Parlament alelnöke ugyanis az Instagramra egy olyan szilveszteri fotót posztolt, amely arról árulkodik:

a fideszes politikus egy hajszálnyira van attól, hogy felvágja az ereit.

0105 Lezsak BUEK teljes
Fotó: Instagram

A 444.hu által felfedezett képen amúgy minden kellék megtalálható, ami egy vidám újévköszöntő  fotóhoz kell: színes lufik, „Boldog új évet!” felirat a háttérben, decens szárazvirág-kompozíció a sarokban… Épp csak egyvalami hiányzik: a jókedv. Látható, hogy a politikus és felesége inkább depressziósnak tűnnek. Lezsák Sándor mindehhez ezt írta: „Gabriella feleségemmel a Népfőiskolán szilvesztereztünk. Egészséges új esztendőt kívánunk!” Vagyis

Lezsák újévi köszöntésében láthatóan kerülte a „boldog” szó használatát.

Pedig Lezsák éppenséggel elégedett is lehetne, hiszen nemrég adták át a Lakiteleki Népfőiskola 26 hektáros területén azt 30 milliárd forintos költséggel felépített Hungarikum Ligetet, amely minden luxussal felszerelt.

Van ott lovarda, borkatedrális, footgolf pálya, planetárium és egy luxushotel is. Ezek után rejtély, hogy a fideszes politikus és felesége miért nem tudtak örülni az újévnek.

Talán odaégett a bélszín? Kihűlt a jacuzzi? Vagy nekik is megtelt mind a 17 számlájuk, mint Mészáros Lőrincnek?

Válaszok híján a nép egyszerű gyermekei csak találgatni tudnak. Mindenesetre őszintén reméljük, hogy Lezsák Sándor és kedves felesége mostanra már felvidultak, mivel egy népnemzeti luxus wellnessközpontban búsongó milliárdos házaspárnál nincs is szomorúbb látvány.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!