Lebukott – Újabb botrány Orbán körül!

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Orbán Viktor felhagyott azzal, hogy a nép egyszerű gyermekeként mutatkozzon, ezért a feleségével együtt egy luxusétteremben dőzsöltek.

A miniszterelnök miután lerótta kegyeletét XVI. Benedek pápa ravatalánál, feleségével, Lévai Anikóval egy drága étteremben homárt, polipsalátát és halpástétomot ettek, miközben itthon dübörög a gazdasági válság és sokan még csak álmodni se mernek ilyen lakomáról.

Orbán előbb az luxuséttermi látogatása miatt kényszerült magyarázkodni, most azonban arra is magyarázatot kell adnia, hogy

mit keresett már megint ott a honvédségi “nem kormányzati” luxusgép, ahol ő tartózkodott.

Hadházy Ákos számolt be róla a közösségi oldalán, hogy a gyakorlatilag kormánygépnek használt honvédségi repülő pont hétfőn érkezett Rómába, mikor a miniszterelnök és felesége is, illetve szerda délután már annak a luxusétteremnek a közelében szállt fel, ahol Orbánék ebédeltek.
Sőt, a Telex még azt is kiderítette, hogy Olaszországból Szlovéniába repült a honvédségi gép, ahol az MTI közlése szerint Orbán Viktor a korábbi szlovén miniszterelnökkel tárgyalt.

Korábban a miniszterelnök azt állította, hogy családtagjai után 631 610 forintot fizetett, mikor használták a honvédségi luxusgépet, ami azért tűnik meggondolatlan költésnek, mivel Orbánnak  – nyilvánvalóan őszinte – vagyonbevallása szerint konkrétan semmi megtakarítása nincs – írja a 444.hu.

Orbán római luxuséttermi kalandjáról ide kattintva olvashatnak bővebben!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!