El akarták tüntetni a nyomát – kudarcba fulladt a történelem hamisítás

A 2010-ben elfogadott, a nemzeti összetartozás napjáról szóló törvényben ez áll: „Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy a több állam fennhatósága alá vetett magyarság minden tagja és közössége része az egységes magyar nemzetnek, melynek államhatárok feletti összetartozása valóság, s egyúttal a magyarok személyes és közösségi önazonosságának meghatározó eleme.” Ám Kövér László sem mindig gondolta így, ma viszont ez már annyira kellemetlen neki, hogy megpróbáltas eltüntetni. Nem sikerült.

A parlamenti napló ugyanúgy, mint minden mást, rögzítette a Parlamentben 1990. június 4-én történteket  is. A hivatalos dokumentum ezen része így szól Szabad Györgynek, az Országgyűlés első elnökének felszólalásáról: „Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel!

(Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.)

Köszönömszépen.”  A fentebbi részlet a parlament honlapjának azon részéből van, ahol hivatalosan lehet keresni a felszólalásokat, ám ez a részlet annyira kellemetlen lehet Kövérnek és a Fidesznek, akik politikájuk központjába állították a trianoni tragédiát, hogy

az iratot eltüntették az internetről!

Az alábbi képen jól látható, hogy melyik linken, mi volt olvasható eredetileg (régebbi anyagok is hivatkoznak erre a linkre), de ha most rákattintunk, akkor ennek csak a hűlt helyét találjuk! A web időgép szolgáltatása segít nekünk, hogy lássuk, valamikor valóban létezett az oldal.

parlament trianon irat.

Természetesen előfordulhat olyan eset, hogy egy weboldal anyaga másik linkre kerül struktúra váltás miatt, ám ekkor a régi linkek átirányításra kerülnek az újra, hogy ne vesszen el anyag senki számára. Egy országgyűlésben ez alapvető fontosságú lenne. Kövérék azonban nem voltak elég szemfülesek, mert több másik anyagban fellelhető a szöveg, igaz másikik parlamenti vita részletében, amikor is idézik az ominózus részletet. Azt pedig, hogy mennyire gondolják komolyan azt, hogy a magyarság minden tagja része a nemzetnek, jól mutatja, amikor Kövér László házelnök és Gulyás Gergely miniszter nemrég azt mondta: szerintük az ellenzék nem a magyar nemzet része. Amennyiben csak egy átmeneti hibáról van szó, vagy csak elrontották a tartalom költöztetést, várjuk a jelzést, és leközöljük a Fidesz köpönyegforgató viselkedésének hivatalos nyomát!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!