Bödőcs hülyét csinált Orbánból, majd válaszként Nacsa Olivér is beállt a sorba

Fergeteges paródiával figurázta ki Orbánt, Putyint és az egész magyar választást Bödőcs Tibor. A népszerű humorista videójára a Fidesz Nacsa Olivérrel próbált visszavágni, de a volt humorista Orbán mellett kiálló kampánybeszéde szánalmasra sikerült.

 

Ruszkik, haza, család címmel új videót tett ki a Youtube-csatornájára Bödőcs Tibor.

A humorista főként Orbánból és Putyinból csinált hülyét.

Bödőcs azzal kezdi, hogy máshogy alakul a kampány, mint tervezve volt, mert „Vlagyimir előre megy, nem hátra, a kurva anyját!” Az orosz elnököt elintézi annyival, hogy „Hetvenéves a baromarcú, miért nem fojtogatja otthon a saját unokáit az anyja dácsájában?”, majd arról kezd beszélni, milyen gyorsan váltott át Orbán – akit végig csak „kicsinek” nevez – harcosból a béke védelmezőjének szerepére. „Jaj nem, hát mi nem küldünk halált okozó fegyvereket. Hát persze baszd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk. Majd hogyha kér a Vlagyimir, akkor majd küldünk, de addig mi nem küldünk fegyvert.”

Bödőcstől a Békemenet is megkapja a magáét: szerinte a „sztárvendég”

Győzike „kicsit kilógott szellemileg felfelé az első sorból.”

A humorista meg is jegyzi: „Nem tudom, kinek tartozhat, de nem lehet kevés, hogy odarángatták szerencsétlent.” Ezen kívül kifigurázza még Orbán Viktor fontoskodó látogatását a határon, de az ellenzéket is parodizálja: Márki-Zay Pétert azért, mert mindenért bocsánatot kér, Gyurcsány Ferencről pedig kijelenti, hogy „nem ő lesz a first lady.” A március 15-i beszédek kapcsán Bödőcs arra hívja fel a figyelmet, hogy

Orbán Viktor azért beszélt lassan, „hogy a halott erdélyi szavazók is megértsék”.

A gyermekvédelmi népszavazásról pedig annyit mondott, hogy a nemátalakító műtétek eleve nem lehetnek sikeresek ilyen várólisták mellett.

A humorista videójára a Fidesz próbált reagálni, mert hamarosan Nacsa Olivér kormánypárti „humorista” is kitett egy felvételt.

Nacsa szánalmas győzködéssel azt bizonygatja, hogy a Fidesszel fejlődik az ország és csak velük lehet elképzelni a jövőt.

Hogy a két videó közötti különbség eléri-e a két humorista tehetsége közötti szakadék nagyságát, döntsék el önök. Nacsa Olivér felvételét IDE kattintva nézhetik meg, Bödőcs Tibor videóját pedig cikkünk végén láthatják.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!