Lebuktatták Orbánt – Videón, hogy mire költhették az adózók pénzét!

Forrás: YouTube.com

Juhász Péter a YouTube csatornáján tett közzé egy leleplező videót “Megtaláltuk Orbán Viktor vadászházát” címmel, mely egy a külvilágtól elzárt luxusházat és a hozzá tartozó birtokot mutatja be.

A videóban Juhász kiemeli, hogy Orbán egyik strómanjának, Mészáros Lőrincnek a nevén van “a nagy semmi közepén álló luxusépület”, ahol a helyiek elmondása szerint vadászatokat és partikat rendeznek.

5 1
Forrás: YouTube.com

A birtokhoz egy frissen betonozott állami út vezet, melyre illetékteleneknek belépni tilos, azonban Juhász kiemeli, hogy ők illetékesek, mivel azért mentek oda,

hogy bemutassák mire költi a hatalmon lévő elit, Mészáros Lőrinc nevén az adófizetők pénzét.

A videóban elhangzik, hogy a betonutat nem használják, mivel a luxusbirtokra érkezők légi úton közelítik meg az ingatlant, legalábbis Juhászék találtak egy olyan helikoptert, melyet vélhetően Mészáros Lőrinc, vagy az ő nevén más használhat.

A luxushelikopter újonnan megvásárolva nagyjából 3,5 milliárd forintba kerül, míg a Budapest és a birtok közötti út megtétele nagyjából 1 millió forintba a videóban bemutatott helikopterrel.
Juhász rámutatott: a nyilvánosan elérhető adatok alapján látni, hogy nagyjából kéthetente egyszer fordul meg a birtoknál a luxushelikopter, ami azt bizonyítja, hogy valaki a NER-ből rendszeresen használja a mosonudvari birtokot.

2 3
Forrás: YouTube.com

A területen a főépület mellett található két kisebb épületrész is, mely a felvetés szerint a kiszolgáló személyzet lakrészeként szolgálhat, ugyanis “az urak nem keveredhetnek a pórnéppel” – emeli ki Juhász a videóban.

A videóban Juhász Péter több érdekes adatot is közöl a luxusbirtokkal kapcsolatban, mely itt tekinthető meg:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!