Visszavonják Putyin díszpolgári címét, amit állítólag oda sem adtak neki

Putyin

Egészen tragikomikus már az a fejvesztett kapálózás, amit az Orbán bábkormánya által vezérelt média és intézményhálózat művel az utóbbi napokban. A Török Gábor által “felnevelt szörnynek” nevezett fideszes gondolkodás most visszaüt.

Török Gábor szerint a Fidesz “az elmúlt években gondosan »felnevelt egy olyan szörnyet«, a propagandájával táptalajt adott egy olyan gondolkodásnak, amelyik most részben a lépéseit veszélyezteti, korlátozza, részben a saját politikájára lehet veszélyes.” Szerinte a kormánypárt híveinek gondolkodásába nagyon mélyen beépült az orosz propaganda, ami most visszaüt. Ennek jó példája, hogy tegnap DT letagadta a Roszatommal való együttműködés végét jelentő EP döntést, és az is, hogy visszavonják Putyin díszpolgári címét.

Mint ismert, 2017-ben a Debreceni Egyetemen szenátusa 90 százalékos többséggel díszpolgárává választotta Vlagyimir Putyint, mely döntés már akkor is megosztotta az egyetemi világot. Ukrajna lerohanásával azonban új fejezet kezdődött a Fidesz kommunikációjában is, és az egyetem rádöbbent, hogy

tulajdonképpen Putyin nem is díszpolgár, hiszen nem is adták át neki az oklevelét!

Értjük mi, nem sza@rtak ők a kútba, csak éppen a kávájára. Ugyanis a szabályzat szerint, -amit most sikerült elolvasniuk- kitüntetésre javasolt személynek nyilvános ünnepélyes szenátusi ülésen kell átvennie kitüntetését, amit hát ugye Putyin elfelejtett megtenni, hiába kezdte el szervezni a TEK a debreceni utat. Putyin maradt Budapesten, arról pedig már nem szólnak a hírek, hogy a terv szerint a parlamentben átvette-e az oklevelét.

Mindenestere biztos ami biztos, az egyetem a szenátus a következő rendes ülésén napirendjére tűzi a kitüntetés odaítéléséről szóló határozatának hatályon kívül helyezését is. Ilyenkor mindig két kérdés jut az eszünkbe:

  1. szoktak-e ezek az emberek tükörbe nézni reggelente,
  2. milyen érzés lehet, ha az ember fejére visszahullik az, amit ő köpött fel?
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!