Ez elképesztő! Már decemberben megmondták az oroszok, hogy mikor indul az invázió!

Fotó: Reuters

Az elmúlt hetek idegőrlő üzengetéseire és diplomáciai megbeszéléseire tett pontot tegnap hajnalban Moszkva, amikor orosz tankok vonultak Donyeckbe, miután Putyin aláírta a szakadár “köztársaságok” elismeréséről szóló törvényt.

Joe Biden amerikai elnök az elmúlt héten többször megerősítette, hogy az amerikai hírszerzési források szerint Putyin már döntött, és bevonul Ukrajnába. Sokan ezt csak hisztinek vélték az USA részéről, ám ha mindenki kinyitotta volna a fülét, akkor már decemberben megtudta volna az igazat.

Az Oroszországi Liberális Demokrata Párt a harmadik legnagyobb politikai formáció az országban, elnöke a jelenleg válságos állapotban, lélegeztetőgépen lévő Vlagyimir Zsirinovszkij. December 27-ei parlamenti beszédében teljesen nyíltan megjelölte a dátumot, mikor is fog indulni az orosz invázió, ám ekkor erre senki sem figyelt fel. Beszédében azt ecsetelte, hogy mi is fog történni akkor, ha a nyugat elutasítja -egyébként nonszensz és túlzó- követeléseit Oroszországnak. “Ha elutasítják, amit kérünk, lehet más a programunk. Hogy milyen, azt majd megérzik.

Február 22-én, hajnali 4 órakor.

Azt szeretném, hogy a 22-es év békés legyen, de igazat szoktam mondani, 75 éve ezt teszem. Ez nem lesz békés év. Ez egy olyan év lesz, amikor Oroszország ismét nagy országgá emelkedik, és mindenki befogja a pofáját, és tisztelni fogja a hazánkat.” – jelentette ki beszédében a pártelnök, napra pontosan megjelölve mikorra tervezik az Ukrajnai beavatkozást.

Sokan még abban reménykednek, hogy csak a szakadár területekre vonul be Putyin, és nem a teljes megyékbe, amely teljesen új helyzetet teremtene, hiszen akkor nemzetközileg is elismerten Ukrán területre lépnének az orosz katonák, amelyet mind az USA, a NATO és az EU megszállásnak tekintene.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!