150 ezer külföldi szavazat érkezhet Orbán ellen! Erre nem számított a Fidesz!

Óriási tömegű Fidesz-ellenes szavazat érkezhet Nagy-Britanniából! Bár az Orbán-kormány szándékosan csak három helyen biztosítja ott a szavazás lehetőségét, a 444.hu értesülése szerint egy civil szervezet akciót indított, hogy a szigetországban élő magyarokat eljuttassák a szavazóurnákhoz!

A Fidesz eddig sikeresen távol tartotta a szavazástól a külföldön dolgozó magyarokat, hiszen ők – ha van hazai lakcímük – nem szavazhatnak levélben és a kinti voksolásuk is szinte megoldhatatlan, hisz például Nagy-Britanniában csak három helyen adhatják le a szavazatukat. Amikor felvetődött, hogy ezen változtatni kellene, Nagy Attila, a Nemzeti Választási Iroda elnöke januárban közölte: nem hoznak létre több szavazóhelyiségeket Nagy-Britanniában, ezzel majd csak a választások után foglalkoznak. Ez pedig nem véletlen, ugyanis

a külföldre elűzött magyarok többsége utálja a Fideszt,

hisz pont a mostani kormány miatt kellett elhagyniuk a hazájukat, mert nem tudtak megélni, vagy már nem bírták elviselni az egyre fojtogatóbb légkört. Most azonban úgy tűnik, mégiscsak

megoldják, hogy az Angliában élő magyarok szavazhassanak!

Egy frissen alakult civil szervezet ugyanis gyűjtést indított, hogy a Nagy-Britanniában élő magyarokat eljuttassák a szavazófülkékhez. A Diaspora Aid nevű civil kezdeményezés a crowdfunder.co.uk oldalon várja a felajánlásokat. A szervezők buszjegyekkel, a szavazási helyszínek közelében szállások biztosításával, és más közlekedési módok fedezésével segítenék, hogy minden Nagy-Britanniában élő magyar eljuthasson a szavazóurnákhoz.

Ha a kezdeményezés sikerrel jár és az ott dolgozó magyarok élnek a lehetőséggel, ez akár azt is jelentheti, hogy

150 ezer új szavazat érkezhet Nagy-Britanniából a Fidesz ellen!

Tán mondani sem kell, mennyivel növelheti ezt a Fidesz bukásának esélyét. Ebben pedig mostantól Ön is segíthet, hiszen IDE KATTINTVA bárki bármilyen összeggel támogathatja, hogy minél több Angliában élő magyar eljusson a szavazóurnákhoz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!