Kiakadt a polgármester: szemetet tettek a rászoruló gyerekeknek szánt ajándékdobozba

Fotó: Purger Tamás

Valaki szeméttel töltötte fel az egyik rászoruló gyerekeknek szánt karácsonyi ajándékdobozt

– számol be a botrányos esetről Őrsi Gergely, a II. kerület ellenzéki polgármestere.

A kerület idén decemberben is meghirdette a jótékonysági programját, amelyben rászoruló gyermekek karácsonyi kívánságait gyűjtötték be, és kérték meg a helyieket, hogy küldjenek nekik a kívánt ajándékokból. Őrsi a Facebook-oldalán mesélte el, hogy összesen 588 gyermeket sikerült meglepniük pontosan azzal az ajándékkal, amire a leginkább vágytak. Azt is elmondta, ha valaki véletlenül nem tudta teljesíteni az örökbefogadott kívánságot, az önkormányzat vagy átvállalta, vagy újra örökbe fogadhatóvá tette azt.

Voltak ugyanakkor olyanok, akik Őrsi elmondása szerint egyáltalán nem, vagy kifejezetten rosszindulatúan “teljesítették” a kívánságokat. “Valaki konkrét hulladékot vagy még rosszabbat, leírhatatlan rossz szándékról árulkodó “ajándékot” küldött volna egy gyermeknek” – mondta.

Teljesen érthetetlen, milyen beteg lelkű ember vagy személyiségfejlődésének negatív csúcsán járó grincs fektet energiát abba, hogy gyerekek karácsonyát tönkretegye

– fogalmazott a polgármester, hozzátéve: az ehhez hasonló eseteket a kollégáival kiszűrték, a hiányzó ajándékokat pedig pótolták.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!