Jókora öngólt lőtt a gyerekével fotózkodó Fekete-Győrt támadó Rákay Philip

Jókora öngólt rúgott Rákay Philip, a Fidesz egyik prominens influenszere és médiaszemélyisége Facebookon, miközben Fekete-Győr Andrást próbálta kigúnyolni. A politikus egy kedd esti fotóját osztotta meg, melyen a nemrég született gyerekét magára kötve készül a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójára, ajándékcsomagokat összepakolva a rászoruló gyerekeknek.

Nem lehetett egyszerű dolga Rákaynak, ha ebben valami kivetnivalót akart találni, mégis sikerült neki: a fotót – még csak nem is a teljes posztot – megosztva azt írta:

SZÉP ÚJ VILÁG…😂”

444
Forrás: 444

Hogy ezzel pontosan mire akarhatott célozni, nem pontosította, vélhetően a hordókendőn akadt ki, mint az ellenzéki genderőrület egy újabb megnyilvánulásán. Ha ezzel akarta lejáratni Fekete-Győrt, mindenesetre eléggé lyukra futott, a kommentelők többsége ugyanis értetlenségének adott hangot a poszttal kapcsolatban. Szemlátomást még a fideszes követők sem tudták hova tenni, miért kellene felháborodniuk azon, ha Fekete-Győr hordókendőt visel, vagy ha férfi létére besegít a pici altatásába.

Rövidesen Rákaynak is feltűnhetett, hogy eléggé mellélőtt, mert egy elég izzadtságszagú kommenttel próbálta kimagyarázni az ízléstelen posztot. Azt írta:

Saját magát diszkreditálja Fegyőr. Nemrég még azzal fenyegette politikai ellenfeleit, hogy addig kell »satuba rakni, amíg az illető elveszíti az idegrendszerét«, most pedig arról posztol, ahogy a konyhában egy újszülöttel cukiskodik. Mindkettő ő volt, mi csak tükröt tartunk neki. Ne a tükörre haragudjunk!

Ezzel sem sikerült azonban mentenie a helyzetet, a felháborodott kommenteket és a 444 témában írt cikkét követően inkább gyorsan törölte a posztot.

Természetesen azért volt pár kommentelő, aki a segítségére sietett. Az egyik szexista fideszes pl. azt írta:

Az apának nem ez a dolga.Az apának az a dolga, hogy elviszi sétálni.Később a játszótérre.Megmutatja neki hogy kell kötelet mászni,hogy kell dobni, úszni,focizni..Még akkor is ha lány.Én bizony így tettem és a mai napig hálás érte a lányom.Egyszer- egyszer a női feladatokat is át lehet venni, ha dolga van a feleségnek,de ha szerepet cserélünk,akkor mi lesz később?Apa elmagyarázza a menstruációt, megveszi a tampont,anya meg elviszi sörözni a haverokkal?Baszki,a barbárok döngetik a kaput,egy ilyen nőiférfi meg teszi magát a konyhában…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!