Márki-Zay nem finomkodott – Keményen nekiment Orbánéknak!

Márki-Zay Péter / MTI Fotó: Ujvári Sándor

Online videóval jelentkezett az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter, aki videójában többek között azokról a bevándorlókról beszélt, akiket a Fidesz-kormány telepített be az elmúlt években!

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke kiemelte, bár a Fidesz propaganda azt igyekszik bizonygatni, hogy az ellenzék migránsokat akar betelepíteni, ezt eddig egyedül a kormánypárt lépte meg.

Orbán Viktor csak 2019-ben több mint 55 ezer migránst telepített be Magyarországra, a letelepedési kötvénnyel pedig 20 ezret.

Márki-Zay Péter kiemelte, hogy a Fidesz által betelepítettek között voltak orosz bűnözők és iszlamista terroristák is, de mivel ebből a kormány és a hozzájuk közel állók profitáltak, szemet hunytak és beengedték őket az országba!

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje Heti Élő Facebook-bejelentkezésében arról is beszélt, hogy csak a letelepedési kötvényből 150 milliárd forintot profitált Rogán Antal és baráti köre, az állam pedig 17 milliárd forintot veszített.

Az Orbán-kormány lejárató videóira, melyben a kerítés lebontásával és a migránsok beengedésével vádolják Márki-Zayt, az ellenzéki politikus elmondta, hogy megválasztása esetén megtartaná a határkerítést, de emellett keményen fellépne azokkal a bűnözőkkel szemben és kiutasítaná őket, akiket a Fidesz beengedett az országba!

Márki-Zay Péter teljes beszámolója, melyben a leírtak mellett sok más fontos kérdést is megválaszol, itt tekinthető meg:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!