Orbán kiposztolta az őszödi beszédet: ami utána történt, arra egyáltalán nem számítottunk

Orbán Viktor a Facebook-oldalán is megosztotta péntek reggeli Kossuth rádiós interjúját, melyben perceken át beszélt az őszödi beszédről, mivel az éppen 15 éve, 2006. szeptember 17-én került nyilvánosságra.

Orbán a napot úgy jellemezte, hogy dermesztő pillanat volt a magyar politikában, “de a legdermesztőbb, hogy még ma is ugyanez az ember a baloldal vezetője, a velünk élő múlt vissza akar térni”. Szerinte “nemcsak arról van szó, hogy véresre verték az embereket”, hanem gazdasági lépések is jöttek, “éveket vettek el az emberek életéből, és a végén csődbe vitték az országot”.

A szövegrészletet az oldalán is megosztotta, vélhetően azért, hogy megpróbálja összegyurcsányozni a mai ellenzéket, akik többségének az égvilágon semmi köze a DK elnökének akkori kormányzásához.

Kérdés, mennyire működik vajon ez a taktika, nagyítóval is alig találtunk ugyanis olyan kommenteket a poszt alatt, akik egyetértettek volna a kormányfővel. Annál több kritikus kommentet találtunk, néhányat össze is szedtünk ezekből:

2006 – ban ami történt, 23-án Fidesz provokáció volt! Azok a fiatalok akik akkor megfizetve, gyújtogattak, neki mentek a kollégáknak, ma egy szót nem fogsz kiszedni belőlük, igazuk van, élni szeretnének!

Félelmetes volt,a tv.-ben követtem ahogy kigyúrt emberek ütik-vágják a fiatal rendőröket akiket odavezényeltek a Szabadság térre,hétfőn pedig a dúlás nyomait láttam munkába menet.Azután pedig az Astoriához szervezett Fidesz naggyülésből előre látható volt az ami történt!Szóval nem egyértelmű ez az egész!

Viktortól is számíthatunk ilyesmire hamarosan.

Nagyon szomorú, hogy Orbán Viktornak és fizetett médiájának 12 év kormányzás után a gyurcsányozás a legerősebb lap a választási kampányában! Igaz, van amiben túlszárnyalta: a hazudozás, megtévesztés, ország adósságállományának megduplázása! 

Amnéziában szenved szegény mert a 2006 OS ribilliót az ő kérdésére tették akik tették!!!! Kettő hazugságban verhetetlen a Fidesz!!!!!

Mintha csak magáról beszélne miniszterelnök úr! Jó vastag a bőr!

A békés tüntetés ahol tankot indítottak be a tüntetők és kocsikat gyújtottak fel és van egy összevágott szöveg. Ennyit tud felmutatni a fidesz 15 év alatt. Szánalmas.

A rádiófelvételt itt tudják visszahallgatni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!