Bosszút álltak a dolgozók Orbánék luxusgépén!

1124 Luxusrepulo Szijjarto
Szijjártó Péter otthonosan érzi magát a luxusgépen - Fotó: Népszava

Bosszút álltak a légiirányítók, miután a Fidesz-kormány megtiltotta nekik, hogy sztrájkoljanak. A dolgozók Orbánék luxusrepülőjének is kellemetlenséget okoztak!

Sajátos módját választották a tiltakozásnak a magasabb fizetésért küzdő ferihegyi légiirányítók, akiket eltiltottak a munkabeszüntetéstől ­– értesült a 24.hu.

A dolgozók úgy jelölik ki a repülőgépek leszállási útvonalait, hogy az minél kacskaringósabb legyen.

A portálnak pilóták elmondták: emiatt július végétől jócskán megnyúltak egyes Budapestre érkező és innen induló járatok le- és felszállási útvonalai. A légiirányítók megjáratták a Wizz Air rodoszi járatát, a Dubaj-Budapest járatot, de ugyanígy

bosszút álltak Orbánék luxus repülőgépén is!

Az OE-LEM lajstromjelű Bombardiert Mészáros Lőrinc rendszeresen használja, de utazott már rajta Orbán Viktor is. A fideszes luxusgép utasai hiába dühönghettek, a légiirányítók a hosszabb, kerülőkkel tarkított útvonalakat szabályosan, a biztonsági előírásoknak megfelelően jelölik ki. Igaz, ilyet csak nagyobb légiforgalom, vagy a rádiójel várható megszakadása esetén szoktak tenni. A hírportál szerint a mostani kacskaringózás mögött inkább „masszív munkalassítás” rejlik, ez a légiirányítók „bosszúja”, amiért a Fidesz-kormány megtiltotta, hogy sztrájkoljanak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!