Totális agyhalál – nem fogja kitalálni, mivel magyarázzák a Fideszben az európai folyamtokat

A HírTV Sajtóklub nevű műsora mindig szolgál meglepetésekkel mind a nézők, mind az elme rejtett titkaival foglalkozó orvosoknak. Erre garancia a szereplőgárda, amiből kiemelkedik Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztője. Most egészen messzire ment, nem tudjuk ennél hova lehet majd tovább menni.

Azt tudjuk, hogy a Fidesz alapvető kommunikációs alapvetése az “ostromlott vár” technika, azaz itt vagyunk mi, akiket mindenki támad, de nekünk van igazunk, és mi vagyunk -ne bonyolítsuk túl- a jók, mindenki más gonosz. Főképp az Európai Unió, ha éppen megunta, hogy Orbánék zsákszámra viszik haza a német, francia, holland és belga adófizetők pénzéből finanszírozott magyar pályázati pénzeket.

Mindezt persze le kell önteni valami ideológiai maszlaggal, hogy ne úgy tűnjön, hogy a pofátlan rablást unták meg, hanem jelöljük ki, miért vagyunk mi a jó oldalon. Orbánék ezt megtalálták, és úgy hívják: kereszténység. Aki pedig nem fogadja el Orbán fasiszta rendszerét, az keresztényellenes. Nos, most már Bencsik arra is rájött, miért azok:

„Úgy tűnik nekem, hogy a sátán átvette az uralmat Európában, és mindent tönkre akar tenni, ami a természetes, klasszikus isteni rendet szolgálja.”

Saját bevallása szerint nem talált más magyarázatot, de így már összeáll a kép. Ha valóban ezt gondolja, és nem csak kommunikációs fogás, akkor Bencsik semmivel sem áll messzebb a vallási fundamentalizmustól, mint azok az iszlám harcosok, akik mindenkit irtanak, aki nem “igazhitű”. Ha pedig propagandafogás, akkor bajban van Bencsik, mert innen már nem nagyon lehet továbbmenni, mert

ezután már Gábriel arkangyalnak kell leszállnia tüzes pallossal a kézben,

ketté hasítani az EU parlamentet, és az összes civil alapítványt és jogvédő szervezetet, aki valamikor is kiejtette a száján Magyarország nevét. Esetleg még azt lehetne bevetni, hogy Orbán Viktor maga az Úr angyala, aki elűzi a sátánt. Azt mondjuk furcsálljuk, hogy ha Európában a sátán munkálkodik, akkor ugyan a kommunista Kínában ki üldözi, kínozza és zárja börtönbe a keresztényeket? Bencsiknek azért ehhez is lehetne egy mondata, két agyhalál között.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!