Hatalmas a tét – Orbán politikája miatt bukhatunk el mindent!

Komoly következményei lehetnek annak a politikának a jövőben, melyet Orbán Viktor folytat évek óta. Erre hívta fel a figyelmet Dobrev Klára a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában.

Az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje szerint, nagyon fontos lenne megmutatni Európának, hogy Magyarország nem egyenlő Orbánnal. Az a politika, amit a miniszterelnök évek óta folytat, amivel egyre jobban kivezeti az országot az Európai Unióból, az nem egyezik sem a magyarok, sem a magyar politikusok túlnyomó többségének álláspontjával.

Erről szólt az a közös levél is, melyet az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei közösen írtak az Európai Uniós tagállamok vezetőinek.

Annak kapcsán, hogy szerinte reális veszély-e, hogy Orbán Viktor kivezeti Magyarországot az EU-ból, az ellenzéki politikus a miniszterelnököt idézve válaszolt:

“ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok”.

Szerinte a kormányfő lépésről lépésre szorítja ki Magyarországot az európai fősodorból, annak ellenére, hogy közben hangzatos szavakban beszél az unió fontosságáról, majd hozzátette, hogy a jövő évi választás egyik legfontosabb kérdése is az lesz, hogy Orbán vagy Európa!

“Ha ez a politika tovább folytatódik Magyarországon, akkor az európai uniós támogatásokat le fogják állítani”

– vélekedett az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje a műsorban, aki szerint még idén elindul a jogállamisági eljárás is – közölte az atv.hu.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!