Brutális átszervezés – A Fidesz a bukásra készülve, gyorsan ezt is meglépné!

A kormány magánkézbe játszaná át az autópályák üzemeltetését, mely a legoptimistább becslések szerint is – a teljes időtartalmat nézve – 2500 milliárd forint kiesést jelentene.

A Fidesz propagandaminisztere azonban állítja, hogy az állam jól fog járni azzal, hogy 35 évre magánkézbe adja az autópályák üzemeltetését. Azt azonban, hogy ezt mire alapozza Rogán Antal, nem tudni, mivel a kormány a számításokat 10 évre titkosította!

Csak a bűnösök titkolóznak

– vélekedik a titkosításról az MSZP, és követelik, hogy a Fidesz hozza nyilvánosságra az autópálya-koncesszió háttérszámításait!

“Mire ez az ismételt titkolózás? Ha ez annyira jó üzlet, akkor miért nem áll elő a kormány a konkrétumokkal?

Nem bonyolult a képlet, ha a Fidesz úgy gondolja, hogy ez egy jó megoldás, akkor bizonyítsa is be, de a propagandaminiszter szavainál többre lesz szükség!
Az állami vagyon felgyorsított kiszervezése, a nyilvánosság elől eltitkolt döntés-előkészítő anyagok, minden jel arra mutat, hogy a Fidesz valóban valamelyik nemzeti oligarchának vagy egy Fidesz-közeli külföldi havernak akarja átjátszani az autópályák üzemeltetéséből származó nyereséget.” – írja közleményében a szocialista párt, majd hozzáteszik:

“A Fidesz 2022-ben vereségre készül, ezért még előtte a lehető legtöbb pénzt ki akarja lopni és biztosítani akarja saját maga és a haverjai számára.

Ugyanakkor ezúton is jelezzük, hogy a választás után megalakuló új kormány ezt a pályázatot és a megkötésre kerülő szerződést semmisnek fogja tekinteni, és mindenkinek, aki ebben a bűnös eljárásban közreműködik, a törvény előtt kell majd felelnie.

Az MSZP célja, hogy megszüntesse a közvagyon kiszervezését és magánosítását, ezért a kormányváltást követően meg fogja szüntetni a Fidesz által kialakított rendszert és vissza fogja szerezni az állami vagyont.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!