Elszabadult indulatok a DK kampányrendezvényén – Fegyvert rántott egy ellentüntető!

Forrás: dkp.hu / DK Sajtóiroda

Péntek délután Egerben kampányolt Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje, melyre három ellentüntető is elment, ahol előbb szóváltás alakult ki, majd elszabadultak az indulatok.

Az eseményen felbukkanó három férfi EL-KÚR-TUK feliratú táblát akasztottak a nyakukba, miközben egy hangszóróról az őszödi beszédet játszották be.

Az Egri Ügyek beszámolója szerint, az ellenakció miatt szóváltás alakult ki a párt rendezvényére érkezők és a három ellentüntető férfi között, majd mikor valaki bele akart rúgni a hangszóróba, az egyik rendzavaró hírtelen gázpisztolyt rántott elő.

Az ellenzéki párt közleménye szerint:

“a Fidesz fegyveres provokátorokat küldött Dobrev Klára egri utcafórumára”.

Mint írják, a párt eseményét fideszes provokátorok próbálták megzavarni, majd mikor látták, hogy nem sikerül félbeszakítaniuk az eseményt, “egyikük egy váratlan pillanatban egy fegyvert rántott elő, és ráfogta a rendezvény egyik résztvevőjére. Miután a DK EP-képviselője, Rónai Sándor rendőrt hívott a fegyverrel hadonászó férfi miatt, a kiérkező rendőri egység golyóállómellénybe öltözött, és őrizetbe vette a provokátorokat.

Úgy tűnik, a Fidesz így képzeli el a gyurcsányozós vándorkiállítását és a következő egy évet:

aki nem ért egyet a Fidesszel, azt fegyveres provokátorok próbálják majd megfélemlíteni – ahogy azt számtalanszor láttuk már távoli diktatúrákban”.

A rendőrség az incidenst követően közleményt adott ki, mely szerint a helyszínen elfogták a 25 éves felsőtárkányi férfit és két egri társát, majd előállították őket az Egri Rendőrkapitányságon.

A három rendzavaró a helyi lapnak azt nyilatkozta, hogy egy Eger Hangjai nevű civil szerveződés tagjai, céljuk pedig kifejezetten a találkozó megzavarása volt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!