Leendő férje kiokosította Várkonyit – Sikeres üzletasszonyt farag belőle!

0111 Mészáros Várkonyi
Forrás: Népszava - Tények/Facebook

Néhány hónapja robbant a hír, hogy Mészáros Lőrinc házassága, a TV2 Tények egykori műsorvezetője, Várkonyi Andrea miatt romolhatott meg, akivel áprilisban már az eljegyzésüket is bejelentették.

Az egykori híradós pedig “jó lóra tett”, hiszen leendő férje igencsak jártas az üzleti életben, így nem csoda, hogy Várkonyi már a négy hónapja működő (tavaly szeptemberben jegyezték be a céget) többségi tulajdonában lévő cégéből, milliós osztalékot tudott kivenni.

A 24.hu a Whitedog Media Kft. mérlege alapján közölte, hogy a cég szeptemberi bejegyzése utáni négy hónapban összesen 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el.

A rövid idő ellenére a nyereség nem volt kevés:

Várkonyi Andrea 35 millió 250 ezer forint osztalékot tudott kivenni, míg üzlettársa, Gergely Judit 11 millió 750 ezer forintot.

A reklámügynökséget decemberben egy Mészáros Lőrinchez és a TV2-tulajdonosához, Vida Józsefhez köthető villába jegyezték be, ráadásul Várkonyi cégének első ügyfele is a Mészáros-csoport volt.

A felcsúti milliárdos mellett tehát az ex-TV2-s lassan sikeres üzletasszonnyá válik, míg Mészárost állítólag megfiatalította a szerelem, divatosabban öltözködik, közben pedig már épül a hatalmas széffel ellátott luxusvillájuk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!