Jakab tovább hergeli Kövér Lászlót: „úgy tűnik, a Fidesz egy vallás”

Tovább folytatódik  Jakab Péter és Kövér László háborúskodása. A Jobbik vezetője most a Facebookon hergeli a dús bajuszú házelnököt.

Úgy tűnik, Jakab Péter legújabb hobbija Kövér László cukkolása lett. A „ficsúrok” jelzőért kiszabott hatalmas, 9,6 millió forintos bírság után a következő felszólalásában már arról beszélt, hogy őt nem hallgattathatja el a házelnök, mire Kövér 18 másodperc után újra kikapcsolta a mikrofonját és azt tanácsolta: tanulmányozza a házszabályt. Nos, legújabb posztja szerint

Jakab megfogadta Kövér László tanácsát, akit ezúttal „mester”-nek nevezett.

A Jobbik elnöke Facebook oldalán egy fotóval illusztrálva azt írja, átnézte a házszabályt, hogy milyen szavakat lehet kimondani, de „sehol se találtam olyat, hogy ne mondd ki az igazat. Olyan valóban szerepel benne, hogy nem lehet csoportokat – többek között vallási csoportokat – sértegetni. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az igazság kimondása csak a hazugokat sérti.

A bűnöző az bűnöző, a ficsúr az meg ficsúr. A Fidesz meg úgy tűnik egy vallás.”

Jakab a poszt végén visszatér ahhoz, hogy elvtársnak nevezi Kövér Lászlót. „Azt tanácsolom Kövér elvtársnak, tanulmányozza a Bibliát. Mert abban nincs ilyen. Ellenben sok más hasznos parancs igen.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!