Óriási öngólt rúgott a lakájmédia – Karácsony Gergely nyilvánosságra hozta az igazságot

A Fidesz a budapeti szervezetének Facebook oldalán kérte számon Karácsony Gergelytől, hogy egy 5 millió forintos közbeszerzési bírságot kapott a BKK. A “hanyag” munka kivizsgálást és felelősöket követelnek, illetve a “rosszul működő” rendszer kijavítást várják. Csakhogy ezzel most mellé lőttek. Nem kicsit, nagyon.

Sem Karácsony Gergely, sem a BKK nem hagyta válasz nélkül a bejegyzést, mely a közlekedési cég Blaha Lujza tér felújítására kiírt közbeszerzés miatt kapott bírságáról szól. A főpolgármester javasolja, hogy mielőtt valamit kitesznek, használhatnák a Google keresőszolgáltatását, mert

a kifogásolt beszerzéseket 2018-ban írta ki a főváros, Tarlós István és a Fidesz vezetése alatt!

Kocsis Máté 2019-ben még büszkén jelentette be, hogy megújul a tér, ám ebből semmi sem valósult meg, a jelenlegi városvezetés viszont meg fogja csinálni. A BKK közleményében kitért arra, hogy a számukra kirótt

büntetés az előző önkormányzati ciklust érinti,

és leginkább a Fővárosi Önkormányzatnak mint tulajdonosnak az érdekkörébe tartozó döntések, vagy azok elmaradása, lassúsága okozta. Tervezés közben olyan döntéseket hozott, amelyek miatt elmaradó, vagy többlet feladata lett a tervezőnek, illetve lassan hozott meg olyan döntéseket, amelyek miatt ki kellett tolni a határidőket.

A fenti történet jól példázza, hogy a kormányoldalon és az őt kiszolgáló lakájmédiában egyáltalán nem számít a valóság és a tényszerűség, minden eztközt, akár a hazugságot is felhasználják az ellenzék lejáratására.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!