Titkosítás – Így védik a jövőben a NER urizálását!

1124 Luxusrepulo Szijjarto
Szijjártó Péter otthonosan érzi magát a luxusgépen - Fotó: Népszava

Többször számoltunk már be mi is arról, hogy milyen egzotikus helyeken fordult meg az a magánrepülő, melyet korábban Mészáros Lőrinc mellett Orbán Viktor is használt már. Ezt egy új rendelkezés miatt, a jövőben nem követhetjük nyomon!

Az RTL Klub Híradója számolt be az Alfahír cikke alapján arról, hogy

a jövőben nem lesznek elérhetőek az OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép adatai, melyek alapján nyomon lehetett követni a gépet.

Korábban ezt a gépet használta Mészáros Lőrinc családjával, és Orbán Viktor is ezzel utazott egy bulgáriai focimeccsre, mely utat a miniszterelnök állítása szerint, Garancsi István vállalkozótól kapott ajándékba.

A hivatalos közlés szerint, egy európai kormányzati adatkezelési szabály miatt nem lesznek elérhetők a jövőben a gép adatai, így eltűnik azokról az oldalakról, amelyek rávilágítottak, hogy Bálint-napon például Dubajban járt a gép, de az elmúlt hónapban többször megfordult a Maldív-szigeteken is.

A luxusmagánrepülőt egy osztrák cég üzemelteti, ami szinte mindig Budapesten állomásozik, innen szállít utasokat, és ide tér vissza.

Az utasai között főként olyan üzletemberek lelhetők fel, akik jó viszonyt ápolnak a kormánnyal.

A csatorna híradója azt is megjegyzi, hogy pont a mostani szokásos rádióinterjújában mondta Orbán, hogy a jelenlegi járványhelyzetre hivatkozva arra kér mindenkit, akik eddig Dubajba meg a Maldív-szigetekre jártak, hogy most inkább ne menjenek egy ideig ilyen helyekre vakációzni. A kormányfő azt azért hozzátette, hogy nem azért kérik ezt mert “irigyeljük tőlük az ilyesmit, hiszen hát ha van pénzük, akkor tegyék.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!