Orbán mindenkit kihasznál – Gusztustalanul szembe köpte az európai közösséget!

Orbán

A magyar kormány évek óta ugyan azt a politikai játszmát folytatja: Itthon pocskondiázzák az Európai Uniót, Brüsszel ellenes kampányt folytatnak, kint pedig behódolnak a többség akaratának, majd minden gond nélkül elfogadják az uniós forrásokat.

Ezt a színjátékot űzi most is az Orbán-kormány.

Mint arról Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő is beszámolt, a magyar kormány nagyszabású újjáépítési, gazdasági akciótervet hirdetett, melynek önfényező propagandája már dübörög. A kormánypárt a propagandamédiában és a közösségi oldalakon is azt hirdeti, hogy hatalmas támogatást biztosítanak a válságban bezárni kényszerült vállalkozásoknak.

Azonban úgy látszik, elég vastag a bőr egyesek arcán:

EU-ellenes kampányt folytatnak, mindenért Brüsszelt hibáztatják és azzal vádolják az európai közösséget, hogy semmit nem segít.

de ez nem igaz!

A gazdaság újraindítását szinte teljes egészében olyan forrásokból tervezik megoldani, amelyet az EU újjáépítési programja kínál!

Az pedig külön felháborító, hogy Orbán úgy használja fel saját céljai elérésére, propagandájára, az uniós pénzt, hogy nemrég még pont ezt a költségvetési csomagot akarta megvétózni. Arról nem is beszélve, hogy az uniós hitelfelvételt pedig mereven elutasította.

“Változnak az idők, csak a Fidesz becstelensége változatlan”

– áll az MSZP EP-képviselőjének bejegyzésében.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!