Orbán a közrádióban: Sorosnak “jó a sminkje”

Orbán

Orbán Viktort péntek reggel ismét a közrádióban kérdezték különböző aktuálpolitikai témákról.

A miniszterelnök szemlátomást még mindig nem tette túl magát múlt heti brüsszeli “győzelmén”, mert többször is felhozta a témát. Egy ponton Soros Györgyre is kitért, és megismételve a múlt heti levelében elhangzottakat, azt mondta: az amerikai-magyar üzletember szerinte a világ legkorruptabb embere, akinek

“jó a sminkje, mert filantrópnak van maszkírozva”.

Hozzátette: gondolkodott rajta, hogy szabad-e vitába szállnia vele, végül arra jutott, hogy “ha ő nem tenné, akkor senki”.

“El is küldtem ugyanoda a válaszomat, ahol az ő írását közölték, de nem hozták le, így fest a nyugati sajtószabadság, amikor megtámad egy milliárdos spekuláns egy országot”

– magyarázta.

Orbán szerint ami most történt Soros részéről, az túlment egy határon, nem olyasmi, amit az ország csak vállrándítva tudomásul vehet.

“Nem normális dolog Magyarország szempontjából, hogy hazánk fia azon dolgozik Brüsszelben, hogy ott ártson a magyaroknak, ahol csak tud, mi meg itt ülünk és kivédjük az akciókat. itt a magyar önérdeket az eddiginél hangsúlyosabban kell védeni ezzel az emberrel szemben. Most is komoly bravúrokra volt szükségem ahhoz, hogy ne okozzon sok-sok eurómilliárd kárt Magyarországon”

– fejtegette Orbán, akinek a vétója miatt Magyarország egyébként majdnem elesett több százmilliárd Ft vissza nem térítendő támogatástól.

Itt írtunk arról, mit jelentett be a Magyarországra érkező vakcinák kapcsán:

Fontos bejelentést tett Orbán a Kossuth Rádióban!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!