Erre nem figyel most senki, pedig tragikus helyzet alakult ki a halálozás területén!

Szájer József ereszcsatornán droggal teli hátizsákkal való menekülése elnyom minden hírt a médiában, szinte megfeledkezünk a koronavírusról, pedig ma is szomorú rekord született.

4136 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 225 209 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, a halottak száma pedig újabb csúcsot döntött, 165 hunytak el az elmúlt 24 órában! Ennél is tragikusabb, hogy az elmúlt évek hasonló időszakához viszonyítva

40 százalékkal többen halnak meg most, a járvány idején!

A KSH hetente adja ki a gyorsjelentéseit, most a 45. hétnél tartanak az adatok feldolgozásában. Ezekből az adatokból látszódik, hogy már október közepéptől a járvány miatt többen halnak meg, mint az elmúlt évek hasonló időszakában. A halálesetek durván 18 százaléka köthető a koronavírushoz, de azt is hozzá kell tenni az igazsághoz, hogy azegészségügyben dolgozók szerint azért is emelkedni fognak a halálozási adatok, mert a megnövekedett beteglétszám miatt nem jut idő az egyébként megmenthető betegekre.

Kaptunk hírt olyan betegről, aki azért halt meg kórházi fertőzésben, mert nem sikerült időben kitenyészteni a baktérium törzset, ami megtámadta, de az ápolónők szerint van, hogy már a gyógyszerezésre sincs idő a megnövekedett terhelés miatt. Így egyértelműen látszik, hogy a nem ferőzött betegkre is csak a szükséges ápolási idő töredéke jut, ami egy legyengült szervezet esetében akár halálozáshoz is vezethet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!