Örülsz Biden győzelmének? Akkor olvasd el, mit mondott Kövér, egyből visszaszállsz a földre!

Hiába tért vissza Biden győzelmével a tisztesség a Fehér Házba, Kövér László seperc alatt bebizonyította: korai az öröm, Magyarország továbbra is ugyanaz a sötét diktatúra marad, ami Trump alatt volt.

A házelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című propagandaműsorának vendége volt. Bár kétségkívül Joe Biden győzelme a legnagyobb hír, ami az utóbbi napokban történt, Kövér László a kormánysajtó többi médiumához hasonlóan semmit nem reagált az ügyre, mintha meg sem történt volna.

Annál inkább megeredt viszont a nyelve az EU csütörtöki döntése kapcsán, miszerint mégiscsak jogállami kritériumokhoz kötnék az uniós pénzeket. Kövér azzal kommentálta a döntést, hogy az EU nyers hatalmi politikát folytat, és maga alá akarja gyűrni a gyengébb tagállamokat, vagy azokat a

“politikai, ideológiai meggyőződésű csoportokat, amelyek nem tartoznak a semmi által homogenizált baloldali, libsi, komcsi neomarxista moslékkoalícióhoz”,

ami most egyfajta “morális terrort” kíván alkalmazni Európában.

Kövér megismételte a kormány korábbi fenyegetőzését is, miszerint megvétóznák a költségvetést, és vele együtt a koronavírus-mentőcsomagot is, amennyiben az EU “továbbra is ragaszkodik a pénzügyi és jogállamisági kérdések összekapcsolásához”.

Ha ez megtörténik, akkor azért szerinte nem ők, hanem azok lesznek a felelősek, akik a koronavírus-járvány okozta helyzetet is arra próbálják meg felhasználni, hogy nyomást gyakoroljanak a “saját alkotmányos szuverenitásukat védő országokra, elsősorban Magyarországra és Lengyelországra”.

Kövér vérlázító pökhendiségnek nevezte, hogy az EU mindig előáll valami új mechanizmussal, ha a szerződésekben lévő jogállamisági mechanizmust már nem érzi elégségesnek. “A jogállamisági mechanizmusok éppen azért vannak benne a szerződésekben, hogy ne lehessen önkényes eljárásokat indítani politikai vagy ideológiai meggyőződések alapján” – mondta.

Szerinte éppen a jogállamiságra hivatkozva tapossák sárba az Unió működési szabályait, ami az Európai Unió totális erkölcsi talajvesztését mutatja.

“Mindez nyílegyenesen vezet a szakadékba, az Európai Unió felbomlásához”

– riogatott Kövér.

A házelnök párhuzamot vont a magyar és a nyugati országok sajtószabadsága között is. Mint mondta: valójában nem Magyarországon és Lengyelországban van baj a sajtóval, hanem a “tőlünk nyugatabbra fekvő országokban, ahol már azt gondolják, hogy

azzal az elsöprő médiafölénnyel, azzal a goebbelsi propagandával, amivel ők már rendelkeznek, el fogják tudni hitetni, hogy Magyarország és Lengyelország kormánya a felelős, amiért a bajbajutott államok nem jutnak mentőcsomaghoz”.

Hozzátette: a magyar kormánytöbbség az utolsó pillanatig harcolni fog “az ország szuverenitásáért” az EU diktátumaival szemben, amelyeket ő egy zavaros fordulattal a “Brezsnyev-doktrínához” hasonlított.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!