Orbán úgy beszél több ezer ember várható haláláról, mintha a Fidesz nem tehetne semmit! Ebbe a hazugságba bele kell buknia!

(MTI/AP/Virginia Mayo)

Orbán Viktor szerint decemberre 32 ezer beteg fekszik majd a zsúfolásig telt kórházakban, de ő úgy beszél erről az egészségügyi katasztrófáról, mintha a Fidesz-kormány nem tehetne ez ellen semmit!

Már Orbán is elismeri, hogy a magyar egészségügy decemberben elérkezik a teljesítőképessége határára. A miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjújában kijelentette, hogy december 10-re már 4480 intenzív ágyra lesz szükség és több mint 30 ezer beteg lesz a kórházakban. Egy ilyen helyzetben minden normálisan gondolkodó kormány azonnali és határozott intézkedéseket hoz, hogy megelőzzék a bajt. Azonban

erről a katasztrófáról Orbán úgy beszélt, mintha a Fidesz-kormány nem tehetne ellene semmit!

A látványos kormányzati tehetetlenkedést Orbán hangzatos lózungokkal próbálta megvédeni. Például azt mondta, hogy a kormány a „teljes embert nézi”, mert nem lehet elválasztani az egészségügyet és a gazdaságot. „Emberszeretet, keresztény kultúra, ez segít minket a döntésekben” – jelentette ki, de arról már nem beszélt, hogy

milyen emberszeretet és kereszténység az, hogy korlátozások nélkül hagyják terjedni a fertőzést?

A miniszterelnök interjúja tovább erősítette azt a nemrég felmerült vélekedést, hogy Orbán tudatosan hagyja terjedni a vírust. Ezt a tervet Zsiday Viktor, Magyarország egyik legelismertebb portfóliómenedzsere írta le, rámutatva:

a Fidesz-kormány célja nem az, hogy a járványban kevesen haljanak meg, hanem hogy hatalomban maradjon.

Azért kell a gazdaságnak működnie, hogy Orbán megnyerje a 2022-es választást. Még akkor is, ha ennek az az ára, hogy 10 ezer ember meghal. Azonban lehet, hogy a miniszterelnök mégis elszámítja magát. Ha ugyanis a fideszes propagandának nem sikerül távol tartania a tömeges halálozások felelősségét a kormánytól, akkor

az emberek haragja Orbán ellen fordul és ő bukni fog!

Nem véletlen, hogy Tóth Bertalan, az MSZP elnöke Facebook-posztjában jelezte is, hogy mindenért, ami most és ezután történik, a Fidesz-kormány és Orbán Viktor a felelős.

Egy normális országban 10 ezer ember halála után a Fidesz bukása teljesen egyértelmű következmény lenne. Orbán azonban a jelek szerint abban bízik, hogy az őt szolgáló médiagépezetnek sikerül majd elhitetnie az emberekkel: a járvány mindenhol szedett áldozatokat, ezért ne hibáztassák se őt, se a Fideszt. . Ez Orbán gyalázatos terve és ezt csak egy esetben sikerülhet keresztülhúzni: ha erről minél többen értesülnek!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!