Hány halott kell Orbánnak, hogy elkezdjék akadályozni a vírus terjedését?

AFP Photo/Kisbenedek Attila

A járvány magyar áldozatainak száma minden nap új rekordot dönt, de ez nem nagyon érdekli a Fidesz-kormányt. Orbánék úgy tesznek, minthAz áldozatok száma rekordot dönt, a Fidesz mégsem tesz semmit! Mire várnak? A döbbenetes választ mindenkinek tudnia kell!a minden rendben lenne, mivel tudják: ha leállna az ország, abba belebuknának. Úgy tűnik, a hatalomért semmi sem drága.

Csak semmi pánik! Ez nem egy film címe, hanem Orbánék járványkommunikációjának a jelszava. Hiába terjed robbanásszerűen a koronavírus-fertőzés, a Fidesz nem hajlandó tudomást venni a helyzetről! Pedig bő egy hónapja

maga Orbán mondta: „Amire figyelnünk kell, az nem a megbetegedések, hanem a halálesetek száma.”

A miniszterelnök azt is hozzátette: „amíg a halálozási számok nem emelkednek, addig fel sem merül a gondolat, hogy az iskolákat be kellene zárni.” Azóta a Fidesz néhány enyhébb látszatintézkedésen és megnyugtatónak szánt nyilatkozatok szajkózásán kívül szinte semmit sem tesz.

Hát akkor most szólunk: az áldozatok száma napok óta rekordot dönt! Hány halott kell Orbánnak az érdemi intézkedésekhez?

A környező országokban sorra zárják be az iskolákat, újra átállnak az otthoni munkára, igyekeznek csökkenteni a személyes találkozások lehetőségét, védik az emberek egészségét és életét.

Nálunk azonban

Orbánék már nem a járványt akarják megfékezni, hanem csak a járványhangulatot!

A leginkább ez az iskolákban érzékelhető. Mi is megírtuk, hogy az oktatási intézmények a járvány gócpontjai, a Fidesz azonban igyekszik ezt eltitkolni. Ha egy iskolában megjelenik a fertőzés, a hatóságok már nem is reagálnak az bejelentésre, így hivatalosan úgy tűnik, mintha ott minden rendben lenne.

A Fideszben is tudják, hogy szigorítani kellene. De ha leállna az ország, abba ők belebuknának.

Azért, hogy ezt elkerüljék, Orbánéknak semmi sem drága! Persze, fordított helyzetben, ha ők lennének ellenzékben, már rég „gyilkosokról” és „nemzethalálról” harsognának. Ám mivel most az ő hatalmuk forog kockán, inkább igyekeznek eltitkolni a valódi helyzetet.

Pedig a Fidesz fertőzésbarát politikája gyilkos! Emberek halnak meg miatta!

Szóval itt az ideje, hogy minél többen feltegyék a kérdést Orbán Viktornak: ha valóban a halálesetek számára kell csak figyelni, ahogy egy hónapja mondta, akkor hány halott kell még, hogy elkezdjék akadályozni a vírus terjedését?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!