Csak röhögnek Orbánon – visszavágtak a fiatalok az értük kapálózó Fidesznek (+videó)

Már a EP választáson érződött, aztán az önkormányzati voksolás alkalmával is bebizonyosodott, hogy a Fidesz elvesztette a fiatalok támogatásának jó részét. Aztán a belső kutatásaik is folyamatosan ezt mutatták, beindult a pánik, és jöttek a megváltó tervek.

A különböző kormányközeli csatornák műsoraiban a megmondó emberek sápítoztak, hogy jajj ezek a fiatalok, megmételyezte őket a liberalizmus, kezd eltűnni bennük a nemzeti érzés, majd nagyot sóhajtva széttárták a kezüket, hogy ők ezt nem értik.

Pedig a képlet egyszerű: hiába toltak be a KESMA alá több száz médiumot, akik vezénylésre egyszerre fordulnak, egyszerre harsogják a főnök szavait, ez legfeljebb a 40 felettiekhez, de leginkább az ötvenesekhez jut el. A fiatalok -bármennyi pénzt is nyomtak ide Orbánék- nem innen tájékozódnak. A varázslat ami létezik, és még mindig nem érti a működését a Fidesz: az internet.

A mai középiskolások lassan már tévét sem néznek, online tartalmakat fogyasztanak, lassacskán már a Facebook is valami elavult dolog lesz számukra, amit a szüleik még használnak, de ők már csak a Messenger-en csevegnek. Vloggerek és youtuberek, Instagram hősök és Tik-tok sztárok azok, akik meghatározzák, mit is gondoljanak Orbánról, aki mióta az eszüket tudják, hatalmon van, és már nagyon cringe (ejtsd krindzs, jelentése kínos, gyászos, szánalmas a fiatalok szótárában).

Orbán már csak egy öreg, ócska MÉM számukra,

és ahogy megszerzik 2022-ben a most még csak 16 évesek a választójogukat, simán elmennek szavazni a nála sokkal fiatalosabb, frissebb, zöldebb ellenzékre. Hiába vonulnak a HírTV beszélgetős műsoraiba baseball sapkában és színes pólóban a fröcsögő emberek, hiába a PestiTV-ben a fejhallgatós mikrofonos youtube műsort utánzó adás, ők ezt már nem látják, és ha látják is elborzadnak, ez a generáció már nyitott, elfogadó nem zavarják őket a melegek, a színesbőrűek és a Fidesz ki tudja mennyi frusztrációja.

Erre jó példa a magyar youtube egyik legnépszerűbb csatornáját vezető Radics Péter paródiája Orbánról, melyet eddig több mint 600 ezren néztek meg.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!