Hiába adakoztak az emberek – elvették az adományokat a rászorulóktól

Daroczi Csilla Karsay

Már február elején olyan botrányba keveredett a XXII. kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője Daróczi Csilla, hogy még a fideszes Karsay Ferenc polgármesternek is vállalhatatlan lett. Akkor a menesztésének az indoka az volt, hogy doktori oklevelet hamisított magának, amit a pályázatához csatolt is. A most kiszivárgot dokumentumok alapján viszon ezzel lett volna a legkevesebb baj.

A zűrös ügyek kivizsgálására  budafok-tétényi képviselő-testület vizsgálóbizottságot állított fel, amely el is készítette a jelentését a feltárt a visszaélésekről. A jelentést a képviselő-testület meg is szavazta, és az abban foglaltak szerint még feljelentésekről is döntött. Azonban mivel zárt ülésen tárgyalták a jelentést, így az nem volt hozzáférhető. A 24.hu viszont megszerezte a szöveget, és amit benne találtunk, az gyomorforgató gyakorlatról árulkodik! Gyakorlatilag Daróczi

ellopta az adományokat a rászoruló családoktól!

Ahogy megérkeztek a napi élelmiszer-adományok a Tescóból és az Aldiból, a dolgozóknak ki kellett válogatni a legszebb árukat az intézményvezető részére, és vagy az autójába kellett tenni dobozokban, vagy egyenesen a lakására vitték.

Daróczi Csilla még azt is megmondta, hogy mit szeret, azt kellett neki kiválogatni!

Azonban nemcsak élelmiszer-adományokat, hanem cipőket és ruhákat is kapott az intézmény Svájcból, de ezeknek is ugyanaz volt a sorsa: először Daróczi kiválogatta az értékesebb darabokat magának, aztán a többit a családsegítő és az önkormányzat munkatársai, illetve a saját rokonsága között osztotta ki. Volt olyan adomány is,

amit be sem vételeztek, hanem rögtön Daróczi vitte haza!

Ilyen volt a Kempelen Farkas Gimnázium diákjai által gyűjtött adomány csomag, mely főként tisztítószerekből, pipereárukból, édességből állt.

Partizán összefoglaló videója, interjúkkal,nyilatkozatokkal a botrányról itt látható:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!