Az elnök Áder Jánost leköpte a fideszes pártkatona!

Áder János leleplezte magát. Nem először derül ki, hogy valójában csak egy fideszes pártkatona, hisz az elmúlt évek népnyúzó törvényeinek aláírása újra és újra bebizonyítja, hogy a „köztársasági elnök” igazából Orbán Viktor bábja. Most azonban

Áder totálisan lebuktatta magát.

Az történt ugyanis, hogy a köztársasági elnök kedvenc témájáról, a klímaváltozásról beszélt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában és kijelentette: nincs jobboldali vagy baloldali klímaváltozás, ezért ebben a kérdésben nemzeti minimumra van szükség. Ez ugye akár szimpatikus is lehetne, de pár perccel később bebizonyította, hogy amit mondott, az mind hazugság volt. Ugyanis miután szépen kifejtette, hogy környezetünk megvédésében konszenzusra van szükség,

Áder kijelentette: ha az ellenzéki vezetésű főváros hirdet klímavészhelyzetet, az „politikai retorikai fogás.”

Áder szerint ugyanis csak akkor van vészhelyzet, ha például kitelepítik az embereket és rendkívüli intézkedéseket kell bevezetni. Szerinte azonban Budapesten ilyen nem történt. Vagyis Áder János úgy véli, az, hogy a szélsőséges időjárás és a növekvő környezeti szennyezés csak akkor jelent veszélyt, ha a helyzet már eléri a tömegkatasztrófa szintjét.

Így beszélne egy őszinte környezetvédő? Ugye nem? Sokkal inkább valószínű, hogy

Áder Jánosból előbújt a fegyelmezett fideszes pártkatona és leköpte az állítólagos „környezetvédő elnököt”.

Tény, hogy Áder nehéz helyzetbe lavírozta magát. Mivel ő is tudja, hogy fideszes elkötelezettsége nyilvánvaló, talált magának egy olyan témát – a környezetvédelmet –, amiben legalább látszólag képviselheti a nemzeti egységet. Ez azonban nem valódi, belső indíttatású elkötelezettség, hanem csak népszerűséget hajhászó politikai taktika, és ezt most épp maga Áder leplezte le azzal, hogy nekiment a klímavédelmi intézkedéseket meghozó ellenzéki főváros vezetésének.

Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy Áder nem csak ezzel buktatta le magát, hisz olyanokat is mondott, hogy a klímavédelemnek nincs köze a vízválsághoz, mint ahogy a műanyaghulladékok újrahasznosítását, a termőföld védelmét és az élővilág sokszínűségének megőrzését sem érinti. Holott mindenki tudja, hogy a globális felmelegedés miatt küzd egyre több ország a vízhiánnyal, a tengereket szennyező műanyagok pedig rengeteg állat kipusztulását okozzák – nem is beszélve az amazonasi esőerdők kiirtásáról, ami szintén közvetlenül hat a klímaváltozásra.

Ilyen bődületes baromságokat egy igazi környezetvédő sohasem mondana. Áder János ezzel is lebuktatta magát!

Ezzel szemben a „köztársasági elnök” kiállt a két új paksi erőműblokk megépítése mellett. Amikor pedig a Mátrai Erőmű átalakításáról beszélt, arról egy szót sem szólt, hogy Mészáros Lőrincék cégcsoportja kivett az erőműből 11 milliárd forintnyi osztalékot és így adja el a már veszteséges céget a magyar államnak újabb 4-5 milliárd forintért.

Áder Jánost, a fideszes pártkatonát ez már nem érdekli.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!