Csúnyán csőbe húzott egy világsztárt Orbán

A karok és lábak nélkül született világhírű Nick Vujiciccsal posztolt közös képet Facebook-oldalán.

Nem először fordul elő, hogy Orbán kihasználja, hogy sok külföldi sztárhoz nagy valószínűséggel nem jut el, hogy mekkora szélhámos. Tavaly pl. a közkedvelt Chuck Norrisszal és Arnold Schwarzeneggerrel is leszervezett egy találkozót (hogy aztán az ő népszerűségükön felkapaszkodva próbálja bizonygatni a világ civilizáltabbik felének, hogy valójában mennyire elfogadják őt arrafelé), akik bizonyára már pusztán attól megtisztelve érezték magukat, hogy találkozhattak Magyarország első emberével. Kérdés persze, hogy vajon akkor is ennyire megtisztelve érezték-e volna magukat, ha tudják, miféle ember a magyar miniszterelnök.

Úgy tűnik, most újabb világsztárt sikerült behúznia a csőbe, Facebook-oldalán ugyanis megosztott egy közös képet a világhírű motivációs tréner Nick Vujiciccsal, aki a Puskás Ferenc Stadionban tart ma előadást. Őszintén szólva nehezen tudjuk elképzelni, hogy

a hithű katolikus, gyakorlatilag minden szempontból példaértékű életet élő Vujicic találkozott volna az aljas és hazug maffiózó magyar kormányfővel, ha tisztában lett volna vele, milyen ember valójában.

Ha Vujicic elkövetett bármi hibát, akkor maximum azt, hogy nem járt eléggé alaposan utána, hogy kivel is találkozik. Mint sokan mások, keresztény létére valószínűleg ő is bedőlt annak a sok álkeresztény hazugságnak, amivel Orbán több évtizede próbálja takargatni a bűneit. Ha majd egyszer megbukik, reméljük, mindenkinek világos lesz, hogy ki volt ő valójában, és mit képviselt.

Itt megtekinthetik a kormányfő Facebook-posztját:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!