A legsúlyosabb dokumentum került napvilágra: ezt akarja a Fidesz az idősekkel tenni

A legsúlyosabb mondatok láttak napvilágot amik nem csak az egészségügy helyzetéről mondanak el sokat, de a 9000 forintos rezsiutalványok mögé elbújó Fidesz idősekről való igazi véleményét is memutatja! Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó kórházában egy 81 éves betegnek

kiakadtak a vizsgálatán, mert túl öregnek találták!

Ráadásul, Márki-Zay Péter ellenfelére, a háziorvos Grezsa Istvánra hivatkozva utasították el egy 81 éves beteg röntgenvizsgálatát. A Makói Csípős szerkesztőségébe juttatták el azt a leletet, amelyen az áll, hogy 75 év felett nem javasolják a beteg vizsgálatát, mert kevesen dolgoznak az osztályon. Az értékelés így kezdődik:

A háziorvosok közös képviselőjével, Grezsa Istvánnal való megbeszélés alapján a 75 év fölüli betegek gerinc vizsgálata degeneratív elváltozás irányába indokolatlan, így kérem annak mellőzését. Ezenkívül még ennek oka a rendkívül súlyos orvoshiány a radiológiai osztályon.

Legközelebb ilyen korú beteg vizsgálatát nem fogjuk elkészíteni!”

Értjük. Aki öreg, az dögöljön meg minél hamarabb, nem kell itt semmiféle vizsgálat, mit képzelnek ezek az idősek, hogy egy ledolgozott élet után költeni fognak rá?

Ez a Fidesz igazi időspolitikája!

Bár a dátum ki van takarva a leleten, azóta kiderült, hogy 2013-ban készült, de azt nem tudni, hogy még mindig ez a gyakorlat, vagy már hajlandóak megvizsgálni az időseket is!

gerzsa istvan leletvizsgalat

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!