Sokkoló hangfelvétel került elő: bevallották a választási csalást

A Miskolc történetének egyik legnagyobb választási csalását leleplező felvételt a HírKlikk hozta nyilvánosságra.

A hangfelvételen Tóth Ákos független színekben induló önkormányzati képviselőjelölt vall arról, hogy az egyetlen motivációja az indulásra a pénz volt, melyet állítólag az indulásáért kapott. A férfit hiába jelölte ugyanakkor az Új Lendület Egyesület (egy helyi civil ellenzéki szerveződés), a pénzt nem valószínű, hogy tőlük kapná,

sokkal inkább valószínű, hogy a Fidesztől, Tóth ugyanis bevallotta, hogy neki az az érdeke, ha a helyi Fidesz marad hatalomban.

Sőt, még azt is bevallotta, hogy nem Kopcsó Gáborra, a szervezet polgármesterjelöltjére fog szavazni, hanem a Fidesz helyi jelöltjére. Pikantériája a történetnek, hogy a felvételt állítólag Tóth sógora, Bazin Levente készítette, aki az ellenzéki összefogás egyik helyi jelöltje. Bazin a HírKlikknek adott rövid interjújában azzal magyarázta a felvételt, hogy hiába van szó a rokonáról, fontosabbnak tartotta a közjót és a demokráciát, mint azt, hogy bevédje saját rokoni kapcsolatait. Bazin szerint sógora az egyetlen a családjából, aki nem ellenzéki.

Olyannyira nem, hogy Tóth azt is elmondta a felvételen, hogy

még a büntetőjogi következményektől vagy a lebukástól sem fél, mert állítása szerint vannak, akik bevédenék őt, akár még a Kúrián is.

A férfi azt is hozzátette, hogy nem csak ő kapott pénzt az indulásért, állítólag maga Kopcsó is a hatalom fizetett embere, Tóth szerint ezt egy “városi legenda” bizonyítja, mely szerint eltörölték a polgármesterjelölt adósságait.

A piszkos hangfelvételt itt meghallgathatják, súlyos tartalom következik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!