Kovács Zoltán átköltözött a Marvel-univerzumba, filmcímekkel riogatja a választókat

MTI Fotó: Kovács Attila

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kijelentette a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában, hogy

a bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben,

és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is.

Az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás keretében a következő lépcsőfok az EU-tagországok miniszteri találkozója lesz, melyen finn kezdeményezésre meghallgatják a magyar kormány képviselőjét is. A meghallgatásról Kovács azt mondta:

Az uniós tagállamok kormányaiban vannak bevándorláspárti erők, amelyek bosszút akarnak állni Magyarországon.

Kovács azt azonban elfelejti kihangsúlyozni, hogy mióta a Fidesz hatalmon van, Magyarországon súlyosan romlott a jogállamiság, a demokrácia és az alapvető jogok helyzete, szigorodtak a menedékkérőkkel és a civil szervezetekkel kapcsolatos törvények, valamint az uniós források felhasználásával is kimagaslóan sok szabálytalanság volt.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint, ma az EU-ban a balliberális migránspárti erők már a keresztény értékrend felülírására törekszenek. Hozzátette, hogy Brüsszelben már jóformán ki se lehet mondani azt, hogy “a kereszténység védelme”, mivel az új ideológia a migránsok támogatása lett.

Jean-Claude Juncker távozó bizottsági elnök nemrégiben egy interjú keretében pedig egyenesen azért vonta kérdőre Orbán Viktor miniszterelnököt, mert számára Magyarország és a magyarok érdeke az első.

Magyarország bizalommal tekint az új bizottsági elnökre, Ursula von der Leyenre, de a következő hónapokban, években dől el milyen lesz a viszony – mondta az államtitkár.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!