Rejtélyes milliomos bukkant fel Rogán Cecília és a férje között

Rogán Cecíliához köthető Fitbalance Aréna Tavasz és a Fitbalance Kids nevű sporteseményeket az a Magno Studio Kft. szervezte, ami a bevételeinek nagy részét a Rogán Antal-féle Miniszterelnöki Kabinetiroda tájékoztató kampányaiból szerzi.

A cég tulajdonosa Horváth László üzleti zsenialitását tekintve Mészáros Lőrinccel versenyzik, hiszen három év alatt a nulláról 14 milliárd forintra növelte cége bevételeit, mindzet úgy, hogy se web oldallal, se Facebook oldallal nem rendelkezik. Azonban Horváth sokkal szerényebb, mint az ország gázszerelője, nem villog luxus hajóval az Adrián, hanem egy békásmegyeri panel 7. emeleti lakásában lakik, annak ellenére, hogy tavaly a cége 265 millió forint profitot termelt, amelyből 150 millió forintot ki is vett. Valószínűleg nem magára költötte a pénzt, de nem is jótékonysági célokra, inkább

stróman szagot érzünk a levegőben!

Egyébként a két fenti rendezvényt a Magyar Villamos Művek az említett cégen keresztül, 160 millióval szponzorálta, amihez Rogán Antal -aki felügyeli az összes állami cég ilyen jellegű költését- csak annyit tudott hozzáfűzni, hogy “Mi ebbe nem szoktunk beleszólni”.

Persze, persze! Mi sem gondoltuk volna, hogy bevallod. De ugye nem baj, ha nem hisszük el?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!