Lakossági fórumon küldték melegebb éghajlatra a fideszes képviselőt

Régen szembesült már azzal fideszes képviselő, hogy nemmindig egyezik a lakosság véleménye az övével, sőt, az is megeshet, hogy egyáltalán nincsennek ode sem érte, sem a pártjáért. Hát, így járnak azok, akik csak a taggyűlések és a hivatalos pártprogramok hivatásos tapsikolói előtt szoktak fellépni.

Most azonban Hadházy Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője megtapasztalta milyen is a való világ. Nem árulunk zsákba macskát,

úgy kifütyülte a hallgatóság a felszólalása közben,

hogy valószínűleg még mindig cseng a füle tőle! A lakossági fórum témáját az adja, hogy a Pilisben újra karnak nyitni egy 25 éve bezárt kőbányát, melynek az újraindítását a helyiek ellenzik, ami érthető, nem akarnak újra robbantások és több tonnás teherautók zaja között élni.

A helyzet tipikusan NER-kompatibilis, a három hektáros kőfejtő újranyitását idén júniusban ugyanis az a C & C Property Holding Kft. nevű cég kezdeményezte, amiről csak annyi derült ki, hogy két éve alapította az akkor 23 éves Ladányi Krisztián Attila, akiről pedig csak annyit tudni, hogy a Fővárosi Közterületfenntartó focicsapatában játszott hat meccset, és lőtt is két gólt, a cégbe pedig a kavics-, homok-, agyagbányászat csak idén került fel a tevékenységek közé.

Igazi, hamisítatlan strómanszagú az egész ügy.

Na, ezt nem kellett volna védenie Hadházynak, akinek annyi politikai érzéke sem volt, hogy legalább a hallgatóságot ne sértse meg: “Budapestről kiköltözött 300 ezer ember az agglomerációba, és ez a 300 ezer ember életteret akar magának, és csinált is. És ez sokkal nagyobb pusztítást okoz, mint egy bányanyitás vagy nem nyitás.” Valószínűsíthető, ülhetett a teremben egy pár érintett, akiknek nem lopta be a szívébe magát a képviselő ezekkel a szavakkal.

A teljes történet a 444.hu oldalán olvasható, egyéb lakossági és a hatóságot képviselő véleményekkel együtt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!