Véres balesetet szenvedett az idős színész, most a BKV-t perli

„Halálközeli élményem volt.” Ezt mondta a népszerű színész, Zana József, Ganxsta Zolee édesapja, miután a Dózsa György úti metrómegálló mozgólépcsőjének hibájából hajmeresztő balesetet szenvedett. A lépcső ugyanis hirtelen kétszer is megállt, majd nagyot rántva újra elindult, amitől a 80 éves színész hanyatt esett és rendkívül csúnya sérüléseket szenvedett. Zana József a Blikknek nyilatkozva elmondta: amikor hátraesett, hirtelen azt sem tudta, mi történik vele. Össze-vissza zúzta magát, a járókelők segítettek neki feltápászkodni és leültették egy kis székre.

„Akkor láttam, hogy mindenem csurom vér, a ruháim pedig teljesen szétszakadtak.”

A népszerű színészt a mentők vitték a Honvédkórházba és mint kiderült, hosszú rehabilitáció vár rá. Bár törést nem szenvedett, de az esés miatt kiújultak a gerincproblémái, infúziókat kell kapnia, valamint a keze és a háta is megsérült.

Zana Józsefnek az eset óta komoly fájdalmai vannak, és ez sokba kerülhet a BKV-nak.

A színész ügyvédje ugyanis bejelentette: egymillió forintra perlik a fővárosi közlekedési vállalatot. A jogi képviselő szerint teljesen egyértelmű, hogy a színész az üzemeltető hibájából szenvedett komoly balesetet.

Ganxsta József édesapja azt mondja, őt elsősorban nem a pénz érdekli, hanem hogy mással ne történhessen meg ugyanez a horrorisztikus eset. A baleset után egyébként a metróállomás egyik alkalmazottja a helyszínen elismerte, hogy tudtak a lépcső hibájáról és tartottak is attól, hogy balesetet okozhat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!